PRISMA HYLLYKALLIO – Bonukset liikuttavat Prismaperhettä


23.9.2022

Seinäjokelainen Iida Ala-Varvi tykkää ostosten keskittämisestä tulevista eduista ja digitaalisista ratkaisuista. Hän tarttui Kerää ja Skannaa -palveluun saman tien, kun se ilmestyi Hyllykallion Prismaan.

 

Seinäjokelainen Iida Ala-Varvi seuraa tarkasti S-mobiilista, miten korkealle kuukauden Bonukset ovat nousseet. Jos viimeisinä päivänä on vielä viiteen prosenttiin matkaa, lähdetään Prismaan täydennysostoksille.
– Me olemme Prismaperhe, keskitämme mahdollisimman paljon ostoksia sinne. Yleensä ostot menevät helposti korkeimmalle tasolle, mutta muutaman kerran on pitänyt lähteä varta vasten Prismaan, hän tunnustaa hymyillen.

Hänen ja Jari Ala-Varvin perheeseen kuuluu 13- ja 12-vuotiaat tytöt ja parivuotias labradorinnoutaja. Suhde Prismaan on ollut tiivis jo pitkään ja se on vahvistunut entisestään, kun kulutus on kasvanut perheen myötä.
– Sieltä löytyy hyvä valikoima tuotteita, mitä tarvitsemme päivittäiseen elämään. Kierrätämme kaiken mitä pystyy, onneksi kierrätyspisteet ovat myös siellä, Iida kehuu.

 

Digitaalisia lisäpalveluja

Ala-Varvin perhe on ottanut innokkaasti käyttöön S-ryhmän tarjoamat digitaaliset palvelut. Varsinkin koronan aikaan he hyödynsivät Kauppakassi-palvelua, jossa ruoat voi tilata netistä ja noutaa valmiiksi pakatut kassit autolla kotiin. S-kaupat.fi-verkkokauppa on kevään aikana laajentunut myös Eepeen toimialueella oleviin S-marketeihin.
– Ruoan verkkokauppa on arjen helpottaja. Me tilasimme yleensä ostokset perjantaisin, sai kätevästi viikonloppuostokset tehtyä ilman ruuhkia. Tässä palvelussa on myös sellainen etu, että ei tule sorruttua heräteostoksiin samalla tavoin kuin Prisman käytävillä shoppaillessa, Iida kertoo.

Hän tarttui hanakasti myös uuteen Kerää ja Skannaa -palveluun, jossa voi skannata ostokset suoraan omaan kauppakassiin.
– Tuo palvelu on mahtava, kun ei tarvitse enää latoa ostoksia kassalle. Käytämme sitä varsinkin silloin, kun on enemmän ostettavaa.

 

Remontoijan suosikkipaikka

Innokkaat kodin remontoijat ovat tulleet tutuksi myös RautaPrismassa, josta on kätevä hakea tarvikkeita kulloinkin meneillään olevaan projektiin. Iida ja Jari ovat remontoineet omakotitaloaan moneen otteeseen.
– On kätevää, kun voi ostaa remonttitarvikkeet kauppareissun yhteydessä myös viikonloppuisin.

Rautaprismasta löytyy kaikki tarvittava tapeteista työkoneisiin. Lisäksi siellä on hyvä valikoima kodinkoneita ja kalusteita.

Iida on myös noteerannut Hyllykallion Prisman uuden Outdoor-osaston, jossa on laajentunut valikoima tuotteita monenlaiseen ulkoiluun.
– En ole vielä ehtinyt tutustua tuohon osastoon tarkemmin. Olemme innokkaita ulkona liikkujia, ehkäpä sieltä löytyy meillekin jotain sopivaa, hän pohtii.

 

S-mobiili toimii arjen apurina

Yrittäjänä Helpy Oy:ssa syksyllä aloittanut Iida tarjoaa assistentin palveluja muille yrityksille. Hänestä S-mobiili on vähän samanlainen assistentti kuin hän itse: se selkeyttää ja helpottaa normiarkeen kuuluvia toimintoja.
– Tykkään todella paljon S-mobiilista, se on niin helppokäyttöinen ja selkeä. S-Pankkia käytämme meidän ruokapankkina, siirrämme sinne tilille kumpikin rahaa ruokaostoksia varten.

Hänestä on kiinnostavaa seurata myös dataa, jota S-mobiili kerryttää ostoksista. Omat ostot -osiosta näkyy, kuinka monta prosenttia perhe on käyttänyt eri tuoteryhmiin. Sieltä saattaa tulla herätteleviä tuloksia.
– Varsinkin kesäaikaan lihan kulutus kasvoi, kun tuli ostettua grillattavaa.

Iida on huomannut myös S-mobiilin tarjoamat mahdollisuudet säästää tuleviin menoihin. Esimerkiksi Bonukset voi ohjata säästöihin, jolloin kertyy pikkuhiljaa isompi summa. Ja jos haluaa lisätä säästökertymää, niin on mahdollista määritellä tietty euromäärä, joka ohjautuu joka ostoksen yhteydessä säästöön. Näin kertyy muutamassa vuodessa kätevästi rahoitusta – vaikka lomareissuun tai jonkun unelman toteuttamiseksi.
– Vielä en ole saanut tuota aikaiseksi, mutta ehkäpä innostun myös säästämään, hän pohtii.

ABC-mobiili on Iidalle uudempi tuttavuus, hän otti sen käyttöön kesällä. Perhe reissaa paljon, jolloin on helppo poiketa matkalla syömässä ABC-asemalla. Ja mikä parasta, ruoan voi tilata kännykällä etukäteen valmiiksi odottamaan. ABC-mobiililla on mahdollista myös tankata ja pesettää autoa. Merkittävä etu S-ryhmässä on myös yhteistyökuvio LähiTapiolan kanssa, jossa vakuutukset kerryttävät Bonusta.

 

Teksti: Outi Myllymäki
Kuva: Jenna Koivisto