Nyt voit mobiilitankata myös Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan alueella


23.2.2017

Tiedote 23.2.2017

Auton tankkaaminen on muuttunut entistä helpommaksi. Suosittu mobiilitankkaus on mahdollista tästä lähtien myös Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan 30 ABC-asemalla. Tarvitset vain älypuhelimen, jonka S-mobiili-sovellukseen on rekisteröity S-Etukortti Visan tiedot.

ABC-asemalla puhelimen sovellus tunnistaa auton sijainnin, jolloin tankkaajan tehtäväksi jää valita sovelluksesta mittari ja tankata. Maksaminen hoituu automaattisesti maksukortilta. Tankkaus vaatii yhteensä vain kolme painallusta älypuhelimella.

Kun olet ottanut mobiilitankkauksen käyttöön, pystyt seuraamaan puhelimestasi myös polttoaineen kulutusta euroissa ja litroissa. Palvelu on saatavilla iPhone-, Android- ja Windows-älypuhelimille.

– Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan tehtävänä on tuottaa palveluja ja etuja omistajillemme. Olemme iloisia, kun voimme helpottaa heidän arkeaan tarjoamalla tämän edistyksellisen mobiilitankkauspalvelun, kertoo Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan toimialapäällikkö  Heli Back.

S-mobiili-sovellus on S-ryhmän tarjoama kansainvälisestikin ainutlaatuinen palvelu. Maailmasta ei löydy vastaavaa ostamisen, maksamisen ja pankkiasioinnin yhdistävää sovellusta. Maksuton S-mobiili sovellus tuo puhelimeesi mobiilitankkauspalvelun lisäksi kertyneen Bonuksen, S-Pankin raha-asiat, S-ryhmän parhaimmat edut ja toimipaikat sekä ostostesi takuukuitit.

iPhone-puhelimet: https://itunes.apple.com/us/app/s-mobiili/id740514933?mt=8
Android-puhelimet: https://play.google.com/store/apps/details?id=fi.spankki
Windows-puhelimet: https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/s-mobiili/9wzdncrf01hl

Mobiilitankkaus ABC:n sivuilla: https://www.abcasemat.fi/fi/abc/polttoaineet/abc-mobiilitankkaus

 

 

Lisätiedot:

Heli Back, toimialapäällikkö, Etelä-Pohjanmaan  Osuuskauppa, puh. 010 764 9301, heli.back@sok.fi

Juhamatti Aronen, toimialajohtaja, Etelä-Pohjanmaan  Osuuskauppa, puh. 010 764 7100, juhamatti.aronen@sok.fi