Korona ja Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan toiminta

maaliskuu 23, 2020

Ruokakaupat

Hedelmä- ja vihannestuotteita lukuun ottamatta ruokakaupoissa on loppunut irtokarkkien ja paistopiste- ym. irtotuotteiden myynti.

Prisma Hyllykallio, Seinäjoki

Prisma Kauppakassi -palvelu avataan viimeistään huhtikuun lopussa.
Fazer Leipureiden myymäläleipomossa tuotteet myydään valmiiksi pakattuina. Ruokatori-palvelumyyntitiski sekä Sushibar Itsudemo on toistaiseksi suljettu. Prisman Ravintolamaailmasta voi ostaa ma-la klo 11-20 ja su klo 12-17 mukaan pizzoja PizzaBuffasta sekä Hesburgerista annoksia ja aterioita. Presso ja Spice Ice on suljettu toistaiseksi.

Hotelli- ja ravintolatoiminta

Original Sokos Hotel Lakeus sekä sen yhteydessä toimivat ravintolat Matador ja Pub Wilson on suljettu.
Rosso, Fafa’s, Talriikki ja Karma on suljettu. Amarillosta voi ostaa take away -annoksia mukaan.

Liikennemyymälät

ABC Kristiinankaupungin Sale on avoinna ma-la klo 6-21, su 8-21 sekä Hesburger ma-su klo 11-21. Hesburger toimii take away periaatteella eikä ravintolatila ole avoinna asiakkaalle.
ABC Seinäjoen Sale on avoinna joka päivä klo 6-21 sekä Hesburgerin Drive In klo 10.30-24. Hesburger-sovelluksella tilatut tuotteet noudetaan Salen kassalta.

Muut Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan liikennemyymälät (ABC Alajärvi, ABC Alavus, ABC Jalasjärvi, ABC Kauhajoki, ABC Ilmajoki, ABC Kauhava, ABC Teuva, ABC Ähtäri) on suljettu. ABC-CarWash Kauhajoella voi pesettää autonsa edelleen ympäri vuorokauden. ABC-CarWash Hyllykallio ja ABC-Fixaus palvelevat normaalisti.

Polttoneste ja polttoöljymyynti jatkuvat normaalisti ABC-automaateilla sekä ABC-asemilla Eepeen toimipisteissä. Poikkeuksena, että sisälle maksaminen ei ole mahdollista.

Kauneuspalvelut

Emotion Seinäjoki on toistaiseksi suljettu sunnuntaisin.

 

Tietoa koronaviruksen vaikutuksista S-ryhmän ravintoloissa >>

Valtakunnalliset muutokset >>