Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan alueelle yhdeksän uutta Nosto-käteisautomaattia


16.1.2019

Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan toimipisteisiin asennetaan tammi-helmikuun vaihteessa yhdeksän uutta Nosto-käteisautomaattia. Uudet automaatit vaihdetaan Prisma Hyllykalliolle, Original Sokos Hotel Vaakunaan, S-marketteihin Alahärmässä, Kauhajoella, Kauhavalla, Isojoella, Teuvalla, Ylihärmässä ja Ylistarossa. Nosto-automaatit asennetaan Otto-automaattien tilalle. Otto-automaatin poiston ja uuden Nosto-käteisautomaatin asennuksen välissä on noin viikon katko, jolloin toimipaikassa ei ole käteisautomaattia. Katko johtuu Oton poistosta, tarvittavista muutostöistä sekä uuden Nosto-käteisautomaatin asennuksesta.

– Käteisen käyttö on edelleen tärkeää monelle asiakkaallemme, ja esimerkiksi ruokakaupan ostoksista joka kolmas ostos tehdään edelleen käteisellä. Uudet automaatit varmistavat käteisen saatavuutta Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan alueella, talousjohtaja Tuomo Långnabba kertoo.
Nosto-käteisautomaatit toimivat kaikkien pankkien korteilla ja niistä saa 50, 20 ja 10 euron seteleitä. Nosto-käteisautomaatin käytöstä ei seuraa asiakkaalle ylimääräisiä kuluja. Käteisnoston kulut riippuvat asiakkaan pankin palveluhinnastosta.
S-ryhmän toimipisteisiin on asennettu noin 170 Nosto-käteisautomaattia. Nämä asennukset on tehty pääasiassa poistuneiden Otto-automaattien tilalle, mutta joukossa on myös kokonaan uusia sijainteja. Kaikki S-ryhmän tiloissa olevat Otto-automaatit on vaihdettu Nosto-käteisautomaatteihin maaliskuun 2019 loppuun mennessä. Eepeen alueella Nosto-automaatit ovat jo S-market Tanelinrannan ja Prisma Hyllykallion ulkoseinissä.
S-Pankin maksuominaisuuskortilla voivat S-Pankin asiakkaat nostaa käteistä myös S-markettien, Sale-myymälöiden, Prismojen ja ABC-liikennemyymälöiden kassoilta.

 

Lisätietoja:
Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan talousjohtaja, Tuomo Långnabba, puh. 010 764 6207, sähköposti tuomo.langnabba@sok.fi