ESS AUTOTALO – Bosch Car -huoltoverkosto takaa laadun Ess Autotalon asiakkaalle


30.5.2022

Ess Autotalo on nykyään osa kansainvälistä Bosch Car Service -verkostoa. Se tarjoaa korkealaatuista ajoneuvojen huoltoa, kunnossapitoa ja korjauksia kaikille merkeille ja malleille.

 

Ess Autotalon myyntijohtaja Juha Stenius ja jälkimarkkinointipäällikkö Ari Harju katselevat tyytyväisinä laajentunutta työkenttäänsä. Uudistus toi huollolle 800 neliötä lisätilaa ja paransi monella muullakin tavoin Ess Autotalon palveluvalmiutta. Esimerkiksi palvelutiski ja katsastus muuttivat huollon viereen.
– Merkittävä juttu on se, että liityimme maaliskuussa arvostettuun Bosch Car Service -verkostoon. Tämä on meille hieno juttu myös näkyvyyden kannalta. Ketjuun kuuluminen on asiakkaalle yksi laadun tae, Harju vakuuttaa.

Myös myyntijohtaja Stenius pitää tärkeänä, että Ess Autotalo on osa maailmanlaajuista huoltoverkostoa.
– Tämä tuo lisäarvoa koko Ess Autotalolle. Nyt pystymme korjaamaan kaikkia automerkkejä hyödyntämällä verkoston viimeisintä tietotaitoa ja ohjelmistoja.
Bosch Car Service -palveluverkostossa on yli 15 000 valtuutettua korjaamoa 150 maassa. Harju kertoo, että heillä ammattilaisten palvelut kattavat kaiken autoon tarvittavan katsastuksesta, huollosta ja korjauksista aina kustomoituihin jälkiasennuksiin. Lisäksi valmistajan takuu säilyy kaikilla automerkeillä.

Kattavaa palvelua auton elinkaarelle

Ess Autotalo erottuu edukseen Seinäjoella myös sillä, että se tarjoaa ainoana toimijana samoissa tiloissa huollon ja katsastuspalvelun. Lisäbonuksena on lähellä sijaitseva Hyllykallion Prisma, jossa voi viettää katsastuksen tai pienten huoltokorjausten ajan ostoksilla tai herkuttelemalla Ravintolamaailmassa.
– Suunnitelmissa on vahvistaa yhteistyötä palvellaksemme asiakkaitamme entistä monipuolisemmin. Esimerkiksi Prisman parkkipaikalla voisi olla muutama Ess Autotalon asiakasruutu. Avaimet voisi jättää Prisman infopisteeseen, ja henkilökuntamme noutaisi auton sieltä naapurista meille huoltoon tai katsastukseen, Stenius visioi. Hän kertoo, että vaihtoautokauppa on ollut kevään aikana vilkasta ja sähköautojen buumi vain kiihtyy. Ess Autotalossa oli maaliskuussa Peugeot-tarjouskampanja, jossa myytiin neljässä päivässä 40 uutta autoa.
– Kysyntää kyllä on ja erityisesti täyssähköautot kiinnostavat kovasti. Pikkuhiljaa ihmiset ovat oivaltaneet, että vaikka sähköauton hankintahinta on korkeampi, niin käyttökustannukset ovat huomattavasti pienemmät.

Stenius on myös huomannut, että kyselyjä on tullut entistä enemmän yksityisautojen leasing-palvelusta.
– Se on monelle hyvä vaihtoehto ja tarjoaa huoletonta ajamista uudella autolla, hän suosittelee.

 

 

Teksti: Outi Myllymäki
Kuva: Samu Lehtinen, Eepee