EMOTION HYLLYKALLIO – Hemmottele läheistä joulun hittilahjalla


1.12.2020

Mietitkö vielä, millaisella lahjalla ilahduttaisit rakasta ystävää tai perheenjäsentä?
Tuoksut ja ihonhoitotuotteet ovat varmoja lahjoja, joilla et voi mennä vikaan.

Prisma Hyllykallion Emotion tarjoaa laajan valikoiman lahjaideoita, joilla ilahdutat sinulle tärkeitä ihmisiä.
– Tuoksu- ja tuotesetit ovat joka joulun hittituotteita, joissa hinta-laatusuhde on kohdillaan. Esimerkiksi tuoksusetissä ostaja saa usein tuoksun ja lotionin jopa yksittäisen tuoksun hintaa edullisemmin, myyntipäällikkö Anne-Mari Koivuluoma hehkuttaa.

Tämän joulun hittituoksuksi Anne-Mari povaa Lancômen La Vie est Belle –tuoksua, joka on yhdistelmä iiriksen kukkaa, jasmiinia, patsulia, appelsiininkukkaa ja makeita vivahteita.
– Tuoksut jättävät todella helposti muistijälkiä mieleemme. Parhaimmillaan tietty hajuvesi on pysyvä muisto läheisestä. Aina tuoksua käyttäessä mieleen palaa se ihminen ja se hetki, jona lahjan saimme.

Miesten tuoksumaailman kestosuosikki Hugo Boss näkyy vahvasti myös tämän joulun lahjavalikoimassa. Anne-Maria merkin jatkuva suosio ei yllätä, sillä tuoksut ovat laadukkaita ja järkevästi hinnoiteltuja, mikä tekee niistä helposti lähestyttäviä.

Hoitoa maskin hautomille kasvoille

Ihonhoitotuotteet ovat ajankohtainen lahjaidea kasvomaskien tultua osaksi arkeamme.
– Maskin alla hautova iho kerää bakteereita ja epäpuhtauksia. Kun maskin ottaa päivän päätteeksi pois, on ihonhoitoon syytä kiinnittää erityistä huomiota.

Ihonhoitomerkeistä Anne-Mari nostaa esiin hinta-laatusuhteeltaan erinomaisen Biothermin, jonka sesonkivalikoimasta löytyy valmiita settejä kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille.

Kasvonaamiot ovat monivaiheista ihonhoitorutiinia vaivattomampi tapa hoitaa ihoa. Suosittuja ovat erityisesti kangasnaamiot.
– Erilaisista naamioista koottu setti voisi olla mieluisa lahja monelle, Anne-Mari ideoi.

Nouda valmiiksi kerätyt tuotteet

Jos jouluruuhkassa shoppailu arveluttaa, voit soittaa Prisma Hyllykallion Emotioniin ja haluamasi tuotteet kerätään sinulle
valmiiksi, ilmaiseksi. Sinun tarvitsee vain noutaa valmiiksi kerätyt tuotteet myymälästä.
– Me autamme myös todella mielellämme lahjojen ideoinnissa ja opastamme oikeiden tuotteiden valinnassa, Anne-Mari korostaa.

 

Teksti: Iida-Maria Lauri, Eepee
Kuvat: Samu Lehtinen, Eepee