Eepeen kesätyöhaku käynnistyy 1.1.2024


27.12.2023

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa palkkaa kesäkaudelle 2024 yli 800 kesätyöntekijää ja harjoittelijaa. Kesätyötä on tarjolla kaikilla osuuskaupan toimialoilla ympäri toimialuetta.

Kesähaku alkaa 1.1.2024 ja kestää 17.3.2024 saakka. Kesähaussa haemme ensisijaisesti 18 vuotta täyttäneitä, mutta huomioimme myös nuorempien vähintään 15-vuotiaiden hakemukset työtehtäviin jotka soveltuvat nuorille. 14–17-vuotiaille suunnatun kahden viikon mittaisen ”Tutustu työelämään ja tienaa” -harjoittelun haun avaamme myös keväällä.

Kesätyöntekijöitä haetaan erilaisiin asiakaspalvelutehtäviin Prismaan, S-marketeihin, Sale-yksiköihin ja ABC Liikennemyymälöihin sekä hotelleihin ja ravintoloihin. Tarjoamme muun muassa myyjän, liikennemyymälätyöntekijän, kokin, tarjoilijan, kerroshoitajan ja parturi-kampaajan kesälomasijaisuuksia ja harjoittelua.

‒ Toimipaikoissamme riittää monenlaista tekemistä, työskentely eri tehtävissämme onnistuu parhaiten, kun olet ahkera, halukas oppimaan uusia asioita ja ennen kaikkea innostunut asiakaspalvelusta. Hakemista ei kannata epäröidä, sillä perehdytämme kaikki uudet työntekijät tehtäviinsä, kertoo Eepeen kehitysjohtaja Alexander Mäki-Rahko.

Eepeellä kesätyöntekijät (Tutustu ja tienaa -harjoittelijoita lukuun ottamatta), pääsevät hyvien henkilöstöetujen piiriin heti työsuhteen alussa. Kesätyöjaksojen pituus vaihtelee ja suurin osa niistä ajoittuu kesä-elokuulle. Osassa toimipaikoista työt voivat alkaa jo toukokuussa.
‒ Haastattelut aloitamme heti haun alussa ja teemme valintoja jo hakuaikana, joten hakemus kannattaa laittaa heti tulemaan. Kesätyöntekijät työllistyvät Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan palvelukseen ja kesähaussa käytämme apuna yhteistyökumppaniamme GoOnia, he muun muassa ottavat hakemukset vastaan ja tekevät haastatteluja, sanoo Mäki-Rahko

Lisätietoa Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan kesätyöpaikoista ja hakuprosessista sekä linkki hakulomakkeeseen löytyvät osoitteesta eepee.fi/kesatyo, josta löytyy myös työnkuvauksia ja kokemuksia aikaisemmilta kesätyöjaksoilta.