EEPEE RAVINTOLAT – Tänä vuonna tiedossa ovat kaikkien aikojen pikkujoulut


13.7.2021

Viime vuonna pikkujoulut jäivät monella juhlimatta, joten tänä vuonna tiedossa ovat kaikkien aikojen juhlat. Eepeen ravintoloissa Seinäjoella vietät unohtumattomat pikkujoulut, joiden suunnittelu on hyvä aloittaa ajoissa.

Rosso Seinäjoki – Johanna Mäkinen

ROSSO – Italialainen ilta jouluisella twistillä

Rosso tarjoaa upeat puitteet tunnelmallisille pikkujouluille herkullisen ruoan ääressä. Vuonna 2019 uudistetun ravintolan viihtyisä piazza on mahdollista varata pikkujouluja varten jopa 50 hengelle.
— Olemme päässeet kokemaan uudistuksen jälkeen vasta yhden pikkujoulusesongin kaksi vuotta sitten, joten tänä vuonna laitetaan kaikki peliin ja otetaan selvää, mihin kaikkeen nämä tilat taipuvat, ravintolapäällikkö Johanna Mäkinen sanoo.
Rosson syksyllä uudistuvasta à la carte –menusta loihditaan sesongiksi pikkujoulumenu, joka vie makumatkalle Italiaan. Palanpainikkeeksi löytyy laaja valikoima italialaisia viinejä ja jouluisia glögejä.
— Me pystymme räätälöimme asiakkaalle italialaisen illan hänen toiveidensa mukaan juhlavasta ruoasta ja alkuruokabufeesta aina elävään musiikkiin.
Rossossa pikkujoulujaan ovat viettäneet perinteisesti ystävä- ja työporukat, mutta Johanna rohkaisee myös perheitä pikkujoulujen viettoon:
— Me olemme kaiken kansan paikka, jonne uskaltaa lähteä luomaan muistoja myös perheen kanssa, Johanna vakuuttaa.
Rosso Seinäjoki >>

 

AMARILLO – The Table on taattu pikkujouluhittiAmarillo Seinäjoki – Joonas Uitto

Amarillon ravintolapäällikkö Joonas Uitto odottaa poikkeuksellisen iloista ja vilkasta pikkujoulukautta, sillä niin monet illanvietot ovat viimeisen vuoden aikana jääneet välistä.
— Virittäydymme henkilökunnan kanssa tunnelmaan jo syksystä lähtien, jotta olemme parhaimmillamme, kun yksi vuoden odotetuimmista sesongeista alkaa. Jokaiseen pikkujoulukauteen on mahtunut itkua ja naurua ja kiireisestä sesongista huolimatta tunnelma on aina rauhallisen lämmin. Amarillon pikkujouluhitti on The Table -elämys. Kolmen tunnin kattaus sisältää tulta, jäätä ja tunnelmaa, 12 ruokalajia ja 4 juomaa.
— Pikkujouluviikonloput varataan kovaa vauhtia täyteen, mutta elämys on mahdollista järjestää myös arki-iltoihin, Joonas kertoo.
Uudistetun ravintolasalin lisäksi pikkujouluja voi viettää 16 hengen kabinettiravintola Pikkurillossa. Isommille seurueille kootaan pöydät salin puolelle. Ruokalistalta löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun ja valinnanvaikeudelta pelastaa valmiiksi mietitty pikkujoulumenu, jonka kruunaa reilu naudan sisäfileepihvi. Myös juomavalikoimaa täydennetään pikkujouluihin sopivilla uutuuksilla.
— Menusta on tehty myös täysin vegaaninen versio, jossa herkutellaan kylmäsavustetulla tofulla.
Amarillo Seinäjoki >>

 

Lakeus Matador – Ossi KallioLAKEUS MATADOR taipuu moneen

Lakeus Matador on todellinen tilaisuuksien kameleontti, sillä Sokos Hotel Lakeuden hulppeat tilat mahdollistavat jopa useamman sadan juhlijan tapahtumat.
— Pikkujoulukausi on meille aina vilkasta aikaa, sillä järjestämme paljon suuria yksityistilaisuuksia. Tälle vuodelle on tehty jo useita varauksia, mutta tilaa on vielä, ravintolapäällikkö Ossi Kallio vakuuttaa.
Lakeus Matadorissa kaikki lähtee liikkeelle aina asiakkaan toiveista. Pikkujouluihin
räätälöidään asiakkaan toiveiden pohjalta pikkujoulumenu, joka sisältää jouluisia makuja Matadorin tyyliin. Lisäksi huomiota kiinnitetään erityisesti ohjelmaan.
— Meillä on vahva tahtotila hurmata asiakkaamme ja lähialueella useita kontakteja, joiden kanssa teemme yhteistyötä. Oli toiveissa sitten stand up –komiikkaa tai bilebändi, me luomme edellytykset unohtumattomalle illalle. Lakeudessa juhlia voi huoletta jatkaa yön pikkutunneille, sillä pehmeät sängyt odottavat juhlakansaa Sokos Hotel Lakeuden kahdeksassa kerroksessa.
— Pienemmälle poppoolle löytyy ylimmästä kerroksesta upealla panorama-näköalalla varustettu saunaosasto, jossa parinkymmenen hengen porukka viettää pikkujoulut vintillä hyvällä ruoalla ja karaokella höystettynä.
Lakeus Matador >>

 

TALRIIKKI – Intiimit pikkujoulut kynttilänvalossaTalriikki – Minna Kaski

Talriikki on tunnelmien taitaja, jossa kaiken keskiössä on erinomainen ruoka ja asiakaspalvelu, jota henkilökunta tekee täydellä sydämellä.
— Meidän erikoisalaamme ovat intiimit pikkujoulut pienemmille ryhmille. Kynttilät ovat talvisesongin vakiovaruste ja ravintolamme tarjoaa pikkujoulujen viettäjille tunnelmallisen miljöön. Loungen puolella voi nauttia rauhassa aperitiivin tai pari, jonka jälkeen siirrytään ravintolasalin puolelle ruoan ääreen, Talriikin ravintolapäällikkö Minna Kaski kertoo.
Pikkujoulukauden kynnyksellä menu päivitetään juhlakauteen ja viinilistalle saadaan täyteläisen tummia punaviinejä ja glögejä. Listalta löytyy joulun inspiroimia makuja, mutta Talriikin tyyliin. Myös asiakkaiden toiveet otetaan huomioon mahdollisuuksien mukaan.
— Pikkujouluja varten on mahdollista varata meidän 18-hengen kabinettimme ja isommille ryhmille katamme pöydät ravintolasalin puolelle. Talriikin tunnelma jatkuu yläkertaan, jossa Sokos Hotel Vaakunan kauniit huoneet ja laadukkaat sängyt siivittävät juhlijan ikimuistoisen illan jälkeen unten maille.
Talriikki Seinäjoki >>

 

Varaa unohtumattomat pikkujoulut ystävä- tai työporukalle Eepeen myyntipalvelusta:
myyntipalvelu.seinajoki@sokoshotels.fi
puh. 010 764 8100 arkisin klo 9-16 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min)