EEPEE – Hyvä joulumieli auttamisesta


22.11.2021

Eepeen arvoihin kuuluu hyvien lähtökohtien mahdollistaminen alueemme lapsille ja nuorille ja siten halu tehdä alueestamme parempi paikka elää. Joulun alla hyvää on jaettu muun muassa Seinäjoen keskussairaalan lastenosastolle sekä nuorten mielenterveyttä tukevaan Pidä Huolta -kampanjaan. Pitkin vuotta tukea myönnetään kymmenille urheiluseuroille.

 

Leikin voimalla pikkuisen parempi olo

Eepee on jo vuodesta 2005 kohdistanut joulumuistamisensa Seinäjoen keskussairaalan lastenosastolle. Ensimmäisinä vuosina lahjoitussumma oli 1000 euroa, ja vuodesta 2010 saakka on lahjoitettu 1500 euroa.

Lahjoituksen turvin lastenosastolle on voitu hankkia leluja, pelejä ja muita tarvikkeita, jotka auttavat pieniä potilaita viihtymään sairaalassa edes hieman paremmin. Käytännössä sairaalasta on vierailtu Eepeen Prisman käyttötavaraosastolla, jossa lahjoitussumman on voinut käyttää haluamallaan tavalla.

– Eepee on halunnut kohdistaa lahjoituksen niin, että siitä koituu iloa koko alueen perheille. Keskussairaala palvelee koko aluetta, ja se on ollut kohteemme pitkään, kertoo Eepeen asiakkuusjohtaja Tuula Rajala.

Rajala on itse ollut mukana jouluisella vierailulla keskussairaalan lastenosastolla ja nähnyt, että kohde on hyvin valittu.

– Rahalla on saatu iloa lapsille, jotka toivottavasti voivat leikin voimalla hetkeksi unohtaa sairaalassaolonsa. Samalla haluamme tukea osaltamme myös hoitohenkilöstön arvokasta työtä, Rajala sanoo.