Eepee avaa ravintoloita ja ABC-asemia


27.5.2020

Tiedote 27.5.2020

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa avaa 1.6. alkavalla viikolla suuren osan ravintola- ja liikennemyymäläverkostostaan. Tehostetut turvallisuustoimet ja -järjestelyt mahdollistavat turvallisen asioinnin ja työskentelyn toimipaikoissa.

Ravintolaverkostosta avautuu kesäkuun ensimmäisellä viikolla Amarillo, Talriikki, Rosso, Fafa’s, Prisman ravintolamaailma, Kauppatorin Aalto, Karma ja Wilson Pub. Ravintoloissa anniskelu ja tarjoilu hoidetaan lain ja tilanteen sallimissa rajoissa. Ravintola Karma avaa palvelunsa nyt aluksi terassialueellaan.

− Olemme helpottuneita ja innoissamme saadessamme avata jälleen ravintoloidemme ovet ja kutsua työntekijöitämme takaisin töihin sekä päästessämme palvelemaan tärkeitä asiakkaitamme, Eepeen toimialajohtaja Juhamatti Aronen iloitsee.

Myös Eepeen ABC-asemat avautuvat asiakkaille noudattaen hallituksen uusia ohjeistuksia 1.6. alkaen. ABC Lapualla on uudistus- ja laajennustyöt menossa ja asema avataan heinäkuussa. Uudistuksessa ABC Lapuan palvelutarjonta kasvaa, kun toimipaikkaan avataan Hesburger ja Drive-In -mahdollisuus. Eepeen asemaverkosto on ollut käytössä koko ajan siltä osin, että polttoainejakelu ja autopesut ovat toimineet normaalisti.

Toimipaikkakohtaiset aukioloajat ja palvelutarjonta löytyvät osoitteesta www.abcasemat.fi ja www.raflaamo.fi

Turvallisuudesta ei tingitä

Kaikissa Eepeen toimipaikoissa noudatetaan tehostettua hygieniaa sekä turvallista asiointia edistäviä toimenpiteitä, kuten kassapleksejä, etäisyydestä kertovia tarroja, saatavilla olevaa käsidesiä jne. Henkilökunnalla on myös tarkka ohjeistus henkilökohtaiseen ja yleiseen hygieniaan, minkä lisäksi asiakkaita opastetaan eri tavoin turvalliseen asiointiin. Ravintoloissa asiakaspöydät ja istumapaikat sijoitellaan riittävillä turvaväleillä. Hotellissa puolestaan esimerkiksi huonesiivousta on tehostettu merkittävästi.

Lisätietoja:
Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan toimialajohtaja Juhamatti Aronen. puh. 010 764 7100, sähköposti juhamatti.aronen@sok.fi