ABC – Uudistunut noutopöytä notkuu kalaa ja kasvista


5.4.2021

ABC-asemien uudistunut noutopöytä tarjoaa paljon toivottua kalaa ja kauden värikkäitä kasviksia. Eepeen ABC-asemilla herkuttelet turvallisesti paikan päällä tai tilaat ruoat helposti mukaan ABC-mobiililla.

 

ABC-asemien noutopöytä uudistetaan kokonaisuudessaan vähintään vuoden välein. Helmikuun alussa toteutettu valikoimanvaihdos toi tullessaan suuren määrän uusia kalaruokia ja kasvisvaihtoehtoja. Myös vegaanisten vaihtoehtojen valikoima laajentui.
— Kala- ja kasvisruoan kysyntä on selkeä trendi, johon vastaamme tällä uudistuksella. Kalaruokia on jatkossa tarjolla huomattavasti aiempaa useammin ja kasvisruoka on nyt paljon pääruokamaisempaa. Noutopöydässä on joka päivä tarjolla jokin kasviperäinen proteiini, kenttäpäällikkö Henna Kanto kertoo.

Kasvisvaihtoehtoa ei enää tarvitse hakea erikseen kassalta, vaan se on kaikkien saatavilla noutopöydässä.
— Uusien raaka-aineiden myötä noutopöytä on monipuolisempi ja ruokailija voi halutessaan syödä kevyemmin ja terveellisemmin. Tutut liharuoat pysyvät listalla, mutta erilaisten ruokien kokeilemisen kynnys on nyt matalampi.

Noutopöydän ruokalista kiertää 3 viikon syklissä. ABC-asemien viikon noutopöydät on helppo katsoa ABC-mobiilista tai osoitteesta noutopoyta.fi.
— Meille voi tulla huoletta syömään paikan päälle. Noutopöydän ottimet vaihdetaan monta kertaa päivän aikana ja henkilökunta käyttää kasvomaskeja myös ruokaa valmistaessaan. Noutopöydän yhteydessä on lisäksi aina käsidesiä saatavilla, Henna vakuuttaa.

Jälkiruoaksi neljässä Eepeen yksikössä voi herkutella Arnoldsin donitseilla. Perusvalikoimaan kuuluu kolme donitsimakua, joiden lisäksi tarjolla on neljäs kausittain vaihtuva donitsi.

Tilaa ruoat ennakkoon ABC-mobiililla

ABC-mobiilista tulee monelle ensimmäisenä mieleen mobiilitankkaus, mutta tiesitkö, että sovelluksella voi tilata myös ruokaa ennakkoon? ABC-mobiililla ruoat voi tilata jo matkalta, jolloin säästyy turhalta odottelulta nälän kurniessa. Sovelluksessa voi tilata ruoat paikan päällä syötäväksi tai mukaan otettavaksi.
— Tilausta tehdessä saa valita ruokaileeko paikan päällä vai ottaako annoksen mukaan. Jos ruokailee ABC:llä, tilaaja syöttää sovellukseen valitsemansa pöydän numeron ja ruoka tuodaan pöytään ilman odottelua, Henna kuvailee.

Take away –annoksen tilannut voi ajaa ABC-aseman pihassa olevaan noutoruutuun. Sovellukseen syötetään noutoruudun numero ja henkilökunta tuo ruoan tuota pikaa suoraan autoon. Ruoat voi hakea myös sisältä tiskiltä tai istumalla pöytään ja syöttämällä pöydän
numeron sovellukseen.
— ABC-mobiilissa tilattavissa on koko ABC:n à la carte ja lounasaikaan myös noutopöytä.

 

Teksti: Iida-Maria Lauri, Eepee
Kuvat: Samu Lehtinen, Eepee