ABC Kristiinankaupunki muuntautui Lähi-ABC:ksi


11.6.2018

ABC Kristiinankaupunki uusi ilmeensä ja siitä tuli Eepeen seitsemäs Lähi-ABC

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, Eepee, on toteuttanut ABC Kristiinankaupungissa mittavan uudistuksen. Liikennemyymäläpäällikkö Henna Keller kertoo, että uudistuksen myötä ravintolan yleisilme raikastui. Myös tilankäyttö muuttui houkuttelevammaksi: asiakas näkee heti sisään tullessaan koko tarjonnan.
 
Ravintolan yhteyteen rakennettiin uusi Hesburger-alue, johon tuli Eepeen ensimmäisenä uuden Hesburger-konseptin mukainen kalustus. Lisäksi se on ainoa Hesburger sadan kilometrin matkan päässä kumpaankin suuntaan.
 
Liikennemyymäläpäällikkö kehuu, että porukka tekitöitä joustavasti ja työpäivät venyivät välillä pitkiksi. Oman haasteensa toi, että Sale oli avoinna uudistuksen aikana normaalisti. Ravintolapuoli oli suljettuna toukokuussa kaksi viikkoa.
 
– Uudistuksessa kymmenen vuotta vanhan ravintolan linjasto uusittiin. Myös keittiön lattia ja monet pinnat vaihdettiin. Kiinteistön tekniikkaa uudistettiin sekä energiatehokkuutta parannettiin. Perheen pienimpien iloksi uudistetulla Lähi-ABC asemalla on myös liikkumaan innostava uusi upea kiipeilyteline.
 
Lähi-ABC-konsepti mahdollistaa nyt ja tulevaisuudessa tarjonnan kehittämisen enemmän paikallisesti asiakastarpeita kuunnellen.
 
Avajaisia vietetään 15.–17. kesäkuuta, jolloin talo on täynnä avajaistarjouksia ja paikalla ovat myös Apsi Apina ja Eepee panda.
 
Lähi-ABC Kristiinankaupungissa odotetaan ennätysvilkasta kesää, sillä Porin asuntomessut tuovat mukavasti lisävipinää.
 
Lisätietoja antavat:
Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupasta:
Liikennemyymälätoimialan johtaja, Juhamatti Aronen, puh. 010 764 7100, sähköposti juhamatti.aronen@sok.fi
Liikennemyymälätoimialan toimialapäällikkö, Heli Back, puh. 010 764 9301, sähköposti heli.back@sok.fi