ABC Ideapark Seinäjoen avajaiset 24.–26.5.2024


22.5.2024

Avajaisetuna osallistut 100 € S-ryhmän lahjakortin arvontaan tankkaamalla ABC-mobiililla .

Arvomme kaikkien ABC Ideapark Seinäjoella 24.–26.5.2024 ABC-mobiililla tankanneiden kesken 100 € S-ryhmän lahjakortin. Arvonnan säännöt >>

Tankkauskuitilla Babista ranuilla 10 € (norm. 14,90 €) Babista Ideaparkissa.

ABC Ideapark Seinäjoella 24.–26.5.2024 tankanneille tankkauskuitilla (paperikuitti tai digitaalinen ABC- tai S-mobiilin kuitti) uusimmassa Eepeen ravintolassa Babista Ideaparkissa Babista ranuilla 10 €.

ABC-mobiilineuvoja paikalla perjantaina klo 10–14.


 

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, Eepee, laajensi Seinäjoella polttonesteiden tarjontaa avaamalla Ideaparkin pihaan uuden mittarikentän. Uuden polttonesteaseman valikoimasta löytyy ABC-ketjun uusi, täysin uusiutuva Nero Diesel sekä Eko E85 -korkeaseosetanolipolttoneste, joka sisältää noin 80 % uusiutuvaa etanolia.

Nero Diesel vähentää koko elinkaarensa aikana kasvihuonekaasupäästöjä jopa yli 90 prosenttia fossiiliseen dieseliin verrattuna. Sitä voidaan tankata kaikkiin dieselautoihin. Se laskee autoilun fossiilisia päästöjä jopa 80 prosenttia. Eko E85 -polttoainetta valmistetaan jätteistä ja tähteistä, kuten S-ryhmän ruokakauppojen hävikkileivästä.  Eko E85 on litrahinnaltaan edullisempaa kuin 95 E10 -bensiini. Ympäristöystävällinen ja edullinen Eko E85 soveltuu flexfuel-moottorilla varustettuihin autoihin sekä niihin bensiiniautoihin, joihin on asennettu E85-muutossarja. ABC:n tavoitteena on mahdollistaa, että suomalaiset voivat ajaa vastuullisemmin käyttövoimasta riippumatta. Suomalaisessa liikenteessä tullaan pitkään käyttämään kaikkia energiamuotoja, ja siksi niiden kaikkien on oltava hyviä, vastuullisia ja kehittyviä. Polttoaineet | ABC-asemat (abcasemat.fi)

ABC-mobiili on maailman ensimmäinen mobiilitankkaus-palvelu ja sieltä löytyvät nämä autoilijaa helpottavat palvelut: ruoan ennakkotilaaminen ja maksaminen, noutopöydän mobiilimaksaminen, mobiilitankkaus, sähköauton lataus ja autopesu sekä asiakaskohtaiset edut.