ABC CARWASH – Mobiilipesu käyttöön Kauhajoella ja Teuvalla


13.9.2022

Auton helppo ABC-mobiilipesu on otettu käyttöön Kauhajoen ja Teuvan ABC Carwash -toimipisteissä. Kauhajoella se mahdollistui toukokuussa ja Teuvalla heinäkuussa.

ABC-mobiilisovelluksen avulla autopesun valinta ja maksaminen on helppoa eikä autosta tarvitse poistua lainkaan. Molemmissa toimipisteissä pesun valinta ja maksaminen on mahdollista myös myymälässä.

Sovelluksen avulla autopesun jonotilannetta voi tarkastella etukäteen ja tarkistaa hinnat ja saatavilla olevat ohjelmat. Autopesuja voi ostaa myös ennakkoon kolmen tai viiden sarjoissa ja hankkia autolle kuukausipesun.

Kauhajoella ABC Carwash -toimipistettä uudistetaan parhaillaan. Uusi tehokkaampi kone on jo saatu käyttöön ja kiinteistön osalta uudistus valmistuu syksyn mittaan. Avajaisia vietetään syys-lokakuun vaihteessa. Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan toimialapäällikkö Heli Back lupaa jännittäviä lisiä autopesun ohjelmavaihtoehtoihin.
– Erityisesti lapsiperheille on luvassa hauska elämys autonpesun Premium-ohjelmassa! Jännittävää laavavaahtoa kannattaa tulla kokeilemaan.

 

Lue lisää ABC-mobiilista >>