Makkaratarjoilu ja tarjouksia!

Poikkea makkaralle klo 13–17 ja tule kuulemaan pesu- ja pinnoitusasiantuntijoiden vinkit auton puhtaanapitoon. Perjantain 16.6. ajan tarjouksena auton yksittäispesut -50 % normaalihinnasta.

Paikalla myös Eepee Autotalo, joka on esittelemässä Hyundai Ioniq 6 -täyssähköautoa, myös koeajomahdollisuus!

Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan S-Business myyntipäällikkö Timo Ranta-Lassila kertomassa S-Business-kortin eduista, kortin paikan päällä tilanneille erikoisetuja.

Eepee Öljypalvelun polttoöljypäällikkö Jussi Niukkala paikalla.

ABC-mobiilin lataamisessa ja käytössä opastaa Ville Lassila.

 

Latvalantie, Hyllykallio (Prismaa vastapäätä)

Osuuskauppa Eepeen ABC Ravintoloissa noutopöytä 10 € (norm. 14,70 €) omistajan tilipäivänä lauantaina 10.6.2023.

Katso tarjoiluajat noutopöytä.fi >>

Omistajan tilipäivä on joka kuun 10. päivä ja silloin tilitämme Bonukset puhtaana käteen asiakasomistajien pankkitileille, lue lisää omistajantilipaiva.fi/

Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan alueella palvelee 11 ABC-ravintolaa:
ABC Alajärvi | ABC Alavus | ABC Ilmajoki | ABC Jalasjärvi | ABC Kauhajoki | ABC Kauhava | ABC Kristiinankaupunki | ABC Lapua | ABC Seinäjoki | ABC Teuva | ABC Ähtäri

Pese autosi kiinteällä kuukausimaksulla, jopa kahdeksan kertaa kuukaudessa!

Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan ABC Carwasheissa Hyllykalliolla, Kauhajoella ja Teuvalla kuukausipesu kampanjahintaan 35 €/kk (norm. 59 €). Kampanja-aika 1.6.–31.7.2023.

Kuukausipesutilaus mahdollistaa 8 pesua ostohetkestä seuraavan 30 päivän aikana (”pesukausi”). Voit ostaa kuukausipesut helposti ja nopeasti ABC-mobiililla. Syötä oston yhteydessä auton rekisterinumero, johon tilaus sidotaan.

Kuukausipesu on voimassa oston jälkeen toistaiseksi. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa. Jos ostat kuukausipesun 1.6.–1.7., se uusitaan 30 päivän kuluttua eli myös seuraavan pesukauden ajan pesetät auton tarjoushintaan 35 €. Ostaessasi kuukausipesun 2.7.–31.7., se uusitaan 30 päivän kuluttua normaalihintaan 59 €.

Lataa ABC-mobiili >>

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa avasi elokuussa ABC-latauspisteitä viiteen eri toimipisteeseensä.

Uudet latauspisteet ovat nyt käytössä Ess Autotalolla Seinäjoella, S-market Närpiössä, S-market Teuvalla, S-market Törnävällä Seinäjoella ja S-market Ylistarossa.
Jokaiseen toimipisteistä avattiin 2–4 uutta latauspistettä. S-marketeissa latauspisteet tarjoavat mahdollisuuden peruslataukseen, kun taas Ess Autotalolla latauspisteitä on runsaasti ja niissä on myös mahdollisuus teholataukseen. ABC-mobiilista näkee aina vapaana olevat latauspisteet.

Tammikuussa sähköautojen ABC-latauspisteet avattiin Ähtäriin, jossa S-market ja ABC-liikennemyymälä uudistettiin. Kuluvalle vuodelle uusia latauspisteitä on luvassa myös Ilmajoen Koskenkorvalle ja Seinäjoen Simunaan.

Valtakunnallisesti ensimmäiset ABC-latauspisteet otettiin käyttöön vuoden 2021 lokakuussa.

Sähköauton ABC-latauksen maksu ja seuranta onnistuu näppärästi ABC-mobiilin avulla.

Auton helppo ABC-mobiilipesu on otettu käyttöön Kauhajoen ja Teuvan ABC Carwash -toimipisteissä. Kauhajoella se mahdollistui toukokuussa ja Teuvalla heinäkuussa.

ABC-mobiilisovelluksen avulla autopesun valinta ja maksaminen on helppoa eikä autosta tarvitse poistua lainkaan. Molemmissa toimipisteissä pesun valinta ja maksaminen on mahdollista myös myymälässä.

Sovelluksen avulla autopesun jonotilannetta voi tarkastella etukäteen ja tarkistaa hinnat ja saatavilla olevat ohjelmat. Autopesuja voi ostaa myös ennakkoon kolmen tai viiden sarjoissa ja hankkia autolle kuukausipesun.

Kauhajoella ABC Carwash -toimipistettä uudistetaan parhaillaan. Uusi tehokkaampi kone on jo saatu käyttöön ja kiinteistön osalta uudistus valmistuu syksyn mittaan. Avajaisia vietetään syys-lokakuun vaihteessa. Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan toimialapäällikkö Heli Back lupaa jännittäviä lisiä autopesun ohjelmavaihtoehtoihin.
– Erityisesti lapsiperheille on luvassa hauska elämys autonpesun Premium-ohjelmassa! Jännittävää laavavaahtoa kannattaa tulla kokeilemaan.

 

Lue lisää ABC-mobiilista >>

Monipuoliset ja jatkuvasti kehittyvät kasvisruokavaihtoehdot keräävät kiitosta ABC-liikennemyymälöissä.

ABC-liikennemyymälöiden ravintoloissa itse valmistettua kasvisruokaa on päivittäin tarjolla noutopöydissä, à la carte -listoilla ja vitriinivalikoimissa. Myös suomalaisten rakastamasta pullasta löytyy ABC-ravintoloissa täysin vegaaninen vaihtoehto.
– Noutopöydissämme on käytössä kolmen viikon kiertävä lounaslista, jonka mukaan kokkimme valmistavat kasvisvaihtoehdon jokaiselle päivälle. Tarjolla voi olla esimerkiksi härkäpapu-kasviswokkia, joka on maidoton, gluteiiniton, laktoositon ja täysin vegaaninen, tai kikherne-kasvisgratiinia, herkkusienimunakasta tai tofu-kasvipyttipannua.

À la  carte -listalla tarjolla voi olla esimerkiksi pitaleipätasku eli pitasku härkäpavulla, kertoo Seinäjoen ABC-liikennemyymälän palvelupäällikkö ja keittiön palveluvastaava Suvi Ristiluoma.

Kuvassa pitasku härkäpavulla

 

Kasvisruokailijat on huomioitu ABC-liikennemyymälöissä jo useiden vuosien ajan. Kasvanut kysyntä on vaikuttanut merkittävästi kasvisvaihtoehtojen valikoiman laajenemiseen noutopöytä- ja à la carte -tarjonnassa. Myös markkinoille tulleilla uusilla ja erilaisilla raaka-aineilla on ollut oma osuutensa vaihtoehtojen monipuolistumisessa.

Yhteinen reseptiikka

ABC-liikennemyymälöiden tarjolla olevat ruuat valmistetaan myymälöiden keittiöissä koko ketjun yhteisen reseptiikan mukaan. Reseptiikasta vastaa tuotekehitysryhmä, joka koostuu ABC-ravintoloiden työntekijöistä ympäri Suomen. Tuotekehitysryhmä kehittää ja testaa reseptit ja laatii valmistusohjeet liikennemyymälöiden keittiöille.
– Noutopöydän, à la carten ja vitriinissä tarjolla olevien ruokien reseptiikkaa uudistetaan aina kerran vuodessa. Noutopöydän uudet reseptit ovatkin kohta tulossa käyttöön, syyskuun 19. päivä, Suvi vinkkaa.

Reseptiikassa on valmiiksi määritelty erikoisruokavaliot, jotka kussakin vaihtoehdossa on otettu huomioon. Näitä ovat esimerkiksi ruuan laktoosittomuus, gluteiinittomuus tai ruoan raaka-aineiden kasviperäisyys.
– Erikoisruokavalion merkinnät näkyvät aina ruokien kohdalla ABC-liikennemyymälöiden verkkosivuilla ja kylteissä noutopöytälinjaston päällä. Niistä asiakas voi itse kätevästi tarkistaa ruuan sopivuuden, Suvi kertoo.

 

Teksti: Hanna Hattar
Kuva: Jenna Koivisto

Nyt ruvetaan ottamaan yhteyksiä asiakkaisiin! Liikennemyymälän päällikkö Jussi Niukkalasta on tullut polttoöljypäällikkö.

 

Tapa tilata polttoöljyä ei ole vuosien saatossa suuria mullistuksia kokenut. Yhä edelleen tilaukset hoituvat soitolla Eepeen Öljypalveluun tai tekemällä tilaus netin kautta.
– Oman työni pääpaino tulee olemaan kontaktit suoraan asiakkaisiin, joko puhelimitse tai kasvotusten, polttoöljypäällikkö Jussi Niukkala sanoo.

Vaikka polttoöljykauppa tulee väistämättä tulevaisuudessa vähenemään, Niukkala ei usko kaikilla olevan mahdollisuutta fossiilisista polttoaineista yhtäkkiä luopua.
– Vanhat pidetään, mutta tulen panostamaan paljon myös asiakashankintaan, Niukkala vakuuttaa.
– S-Business -kortin uudistukset ja sopimus MTK:n kanssa antavat sille hyvän pohjan.

Innokkaana kehittämään

Innokkaana asiakaspalvelijana Niukkala odottaa malttamattomana kontakteja ihmisten kanssa.
– Puhelimen lisäksi minut tavoittaa Ess Autotalon tiloista Seinäjoelta.

Kun kauppaa on kiva tehdä, hän odottaa sitä myös syntyvän. Niukkala haluaa olla kehittämässä polttoainekauppaa niin, että se toimii entistä paremmin.
– Ja asiakkaiden tarpeita vastaavaksi se tulee kehittymään, Niukkala vakuuttaa.

Öljyjussin tavoitat puhelinnumerosta 010 764 9368 (0,0835 €/puhelu + 0,1209€/min).

 

Trasselijussista öljysheikiksi

Näihin Jussi Niukkalan omiin sanoihin tiivistyy hänen työuransa Eepeen palveluksessa. Ura alkoi vuonna 1977 kesätöissä bensapoikana ja muissa avustavissa töissä. Kaupallisen koulutuksen jälkeen hän toimi Osuuskaupan myymälänhoitajana Ilmajoen Huissilla. Pesti oli viimeisimpiä laatuaan. Sen jälkeen oli vuorossa maatalouskauppa ja päällikkyys Ilmajoen Shellillä.

Uuden Ilmajoen ABC-liikennemyymälän päälliköksi Niukkala siirtyi heti sen avauduttua vuonna 2003. Hänen yhtämittainen uransa Eepeen palveluksessa on kestänyt yli 35 vuotta. Ilman perinteitä Niukkala ei osuuskauppatoimintaan aikanaan mukaan lähtenyt. Hänen äitinsä palveli Eepeellä yli 40 vuotta ja isä 25 vuotta. Nyt myös tytär on töissä samalla työnantajalla.

 

Kortilla saa alennuksia myös polttoainekaupassa

S-Business -kortti avaa yritysasiakkuuden kaikkiin S-ryhmän palveluihin.
– Kortin suurimmat edut ovat kuitittomuus, alennukset sekä muut edut toimipaikoissa, myyntipäällikkö Timo Ranta-Lassila sanoo.
– Kortti on lisäksi ilmainen.

S-Business -kortti mahdollistaa alennukset myös säiliöihin toimitettavassa polttoainekaupassa. Tilaukset saa tehtyä kätevästi eepeeoljypalvelu.fi -portaalin kautta.
– Siellä alennus lasketaan automaattisesti, kun hintalaskurissa valitsee S-Business-asiakas -kohdan.
Ranta-Lassila muistuttaa myös muista kortin mahdollistamista alennuksista rautakaupan palvelui24sta aina päivittäistavaroihin asti. S-Business -kortilla ostaessa voittaa aina.

 

Kysy lisää öljymyynnistä
p. 010 764 9600 ark. 8-16 (0,0835 €/puhelu + 0,1209€/min)
eepeeoljypalvelu.fi

Lisätietoja S-Business -kortista:
Timo Ranta-Lassila
p. 050 410 0841
timo.ranta-lassila@sok.fi

 

Teksti: Hannele Norja
Kuva: Jenna Koivisto

Tiedote 23.2.2022

 

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa rakentaa toimialueelleen useita sähköautojen latauspisteitä tulevien vuosien aikana. ABC-latausverkosto rakennetaan ABC-liikenneasemien, Prisman, S-marketien, Salejen ja Sokos Hotellien yhteyteen lähelle arjen asiointia. Eepeen ensimmäinen ABC-lataus otettiin Ähtärissä käyttöön 23.2. Latauspisteiden sähkö on uusiutuvaa energiaa.

Ladattavien autojen määrä on voimakkaassa kasvussa. ABC-ketjun arvion mukaan sähköautoja tai ladattavia hybridejä arvioidaan olevan Suomessa vuonna 2030 yli 500 000. Kasvava ladattava sähköautokanta edellyttää huomattavasti nykyistä laajempaa ja saavutettavampaa latausverkostoa.

– Rakennamme useita sähköautojen latauspisteitä tulevina vuosina. Tuomme sähkölatauspisteet sinne, missä asiakkaat muutenkin asioivat. Lisäksi toimipaikkojen yhteydessä jo olemassa olevat yhteistyökumppaneiden latauspisteet palvelevat kuten ennenkin.  ABC-lataus Ähtärissä on kaksi suurteho- ja kaksi peruslatauspistettä. Kaikilla latauspisteillä voidaan ladata kahta autoa, joten yhteensä kahdeksan auton lataus onnistuu kerralla, kertoo toimialajohtaja Juhamatti Aronen.

Kaikki uudet sähkölatauspisteet toimivat saman ABC-lataus-brändin alla riippumatta siitä, minkä toimipaikan yhteydessä ne ovat.

Markkinoiden helpoin ja luotettavin lataus

ABC-latauksen tavoitteena on olla asiakaskokemuksen ja luotettavuuden näkökulmasta markkinoiden johtava latauspalvelun tarjoaja. Tavoitteeseen päästään markkinoiden parhailla laitteilla, helpolla ja nopealla asioinnilla sekä kilpailukykyisellä hinnalla, jonka päälle kertyy Bonusta.

Asiointi ja maksaminen tapahtuu ABC-mobiililla, jota käyttää jo sadattuhannet tyytyväiset asiakkaat. Vaihe vaiheelta ABC-mobiilista on kehitetty sovellus, jossa on kaikki autoilijan tarvitsemat palvelut.

Sähkö uusiutuvaa tuulivoimaa, laitteet Suomesta

Latauspisteiden sähkö on S-ryhmän itse tuottamaa uusiutuvaa tuulivoimaa. S-ryhmässä on investoitu jo vuosia omaan tuulivoimaan sekä aurinkosähköön.

Laitteistot toimittaa kotimainen sähkölatauslaitteiden edelläkävijä kotimainen Kempower, jonka laitteistoista asiakkaat ovat antaneet tyytyväistä palautetta. Kempowerin laitteistot rakennetaan Lahdessa.

S-ryhmä sähköistämässä koko Suomen

Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan latauspisteverkoston laajentaminen on osa S-ryhmä-tasoista hanketta. S-ryhmän tavoitteena on rakentaa vuosien 2022–2024 aikana koko maan kattava sähköautojen latauspisteverkosto ABC-asemien, markettien ja hotellien yhteyteen. Laajan sähkölatausverkoston kehittämisen ohella kehitetään myös muita liikenteen energiamuotoja.

 

Lisätietoja:
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, Liikennemyymälä- ja polttonestekaupan toimialajohtaja Juhamatti Aronen, puh. 050 388 3506,  juhamatti.aronen@sok.fi

Tiedote 22.2.2022

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, Eepee, on laajentanut Seinäjoella polttonesteiden tarjontaa avaamalla rakenteilla olevan S-market Simunan pihaan uuden mittarikentän.

Uusi ABC S-market Simuna on järjestyksessä toinen Eepeen polttonesteasema, jossa myydään ABC-ketjun uutta, täysin uusiutuvaa Nero Dieseliä. Nero Diesel vähentää koko elinkaarensa aikana kasvihuonekaasupäästöjä jopa yli 90 prosenttia fossiiliseen dieseliin verrattuna. Sitä voidaan tankata kaikkiin dieselautoihin.

Uusiutuva Nero Diesel on erinomainen ratkaisu paikalliseen ilmanlaadun parantamiseen ja oman henkilökohtaisen hiilijalanjäljen pienentämiseen. Nero Diesel valmistetaan suurimmaksi osaksi jäte- ja tähdepohjaisista raaka-aineista, mikä vähentää osaltaan kasvihuonekaasupäästöjen määrää.

– Nero Diesel on monella tavalla erittäin hyvä tuote. Sen lisäksi, että se vähentää olennaisesti hiilidioksidipäästöjä, siinä on esimerkiksi paremmat palamisominaisuudet ja erinomaiset kylmäominaisuudet, ABC-ketjun kehitysjohtaja Tiina Viksten kertoo.

Uusiutuva Nero Diesel on kemialliselta rakenteeltaan fossiilisen dieselin kaltaista. Nero Dieseliä ja muita diesellaatuja voi tankata sekaisin eikä sillä ole vaikutusta auton toimintaan. Toki uusiutuvan polttoaineen hyödyt autolle, autoilijalle ja ilmastolle korostuvat erityisesti silloin, kun sitä käytetään sellaisenaan.

ABC:n tavoitteena on mahdollistaa, että suomalaiset voivat ajaa vastuullisemmin käyttövoimasta riippumatta. Suomalaisessa liikenteessä tullaan pitkään käyttämään kaikkia energiamuotoja, ja siksi niiden kaikkien on oltava hyviä, vastuullisia ja kehittyviä.

– Kehitämme nestemäisten tuotteiden valikoimaa ABC-ketjussa tuomalla autoilun päästöjä vähentävän tuotteen, Nero Dieselin. Samaan aikaan olemme aloittaneet myös valtakunnallisen ABC-lataus-verkoston rakentamisen. On tärkeää, että etsimme kustannustehokkaita ja teknisesti toimivia ratkaisuja vähentämään liikenteen fossiilisia päästöjä nyt ja tulevaisuudessa, ABC-ketjujohtaja Harri Tuomaala sanoo.

ABC S-market Simuna sijaitsee Seinäjoen sisääntulotien varrella osoitteessa Bullerintie 2, 60200 Seinäjoki. Maksuvälineinä ABC S-market Simunassa toimivat maksukortit sekä ABC-mobiili.

Rakenteilla olevan uuden S-market Simunan arvioidaan avautuvan joulukuussa 2022.

 

Lue lisää Nero Dieselistä >>

 

Lisätietoja:
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, Liikennemyymälä- ja polttonestekaupan toimialajohtaja Juhamatti Aronen, puh. 050 388 3506,  juhamatti.aronen@sok.fi
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, Liikennemyymälä- ja polttonestekaupan toimialapäällikkö Heli Back, puh. 010 764 9301, heli.back@sok.fi

Tiedote 15.11.2021

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, Eepee, on laajentanut Seinäjoella polttonesteiden tarjontaa avaamalla S-market Joupin pihaan uuden mittarikentän.

Uusi ABC S-market Jouppi on ensimmäinen Eepeen polttonesteasema, jossa myydään ABC-ketjun uutta, täysin uusiutuvaa Nero Dieseliä. Nero Diesel vähentää koko elinkaarensa aikana kasvihuonekaasupäästöjä jopa yli 90 prosenttia fossiiliseen dieseliin verrattuna. Sitä voidaan tankata kaikkiin dieselautoihin.

Uusiutuva Nero Diesel on erinomainen ratkaisu paikalliseen ilmanlaadun parantamiseen ja oman henkilökohtaisen hiilijalanjäljen pienentämiseen. Nero Diesel valmistetaan suurimmaksi osaksi jäte- ja tähdepohjaisista raaka-aineista, mikä vähentää osaltaan kasvihuonekaasupäästöjen määrää.

– Nero Diesel on monella tavalla erittäin hyvä tuote. Sen lisäksi, että se vähentää olennaisesti hiilidioksidipäästöjä, siinä on esimerkiksi paremmat palamisominaisuudet ja erinomaiset kylmäominaisuudet, ABC-ketjun kehitysjohtaja Tiina Viksten kertoo.

Uusiutuva Nero Diesel on kemialliselta rakenteeltaan fossiilisen dieselin kaltaista. Nero Dieseliä ja muita diesellaatuja voi tankata sekaisin eikä sillä ole vaikutusta auton toimintaan. Toki uusiutuvan polttoaineen hyödyt autolle, autoilijalle ja ilmastolle korostuvat erityisesti silloin, kun sitä käytetään sellaisenaan.

ABC:n tavoitteena on mahdollistaa, että suomalaiset voivat ajaa vastuullisemmin käyttövoimasta riippumatta. Suomalaisessa liikenteessä tullaan pitkään käyttämään kaikkia energiamuotoja, ja siksi niiden kaikkien on oltava hyviä, vastuullisia ja kehittyviä.

– Kehitämme nestemäisten tuotteiden valikoimaa ABC-ketjussa tuomalla autoilun päästöjä vähentävän tuotteen, Nero Dieselin. Samaan aikaan olemme aloittaneet myös valtakunnallisen ABC-lataus-verkoston rakentamisen. On tärkeää, että etsimme kustannustehokkaita ja teknisesti toimivia ratkaisuja vähentämään liikenteen fossiilisia päästöjä nyt ja tulevaisuudessa, ABC-ketjujohtaja Harri Tuomaala sanoo.

ABC S-market Joupissa maksuvälineinä toimivat maksukortit sekä ABC-mobiili.

 

Lue lisää Nero Dieselistä >>

 

Lisätietoja:
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, Liikennemyymälä- ja polttonestekaupan toimialapäällikkö Heli Back, puh. 010 764 9301, s-posti heli.back@sok.fi