Seinäjoen Amarillo uudistuu täysin


16.12.2020

Tiedote 16.12.2020

Seinäjoen Amarillo uudistuu täysin – The Table kokoaa ruokailijat yhteiseen pöytään

Kokonaisvaltaisesti uudistuva Amarillo-ravintola avautuu Seinäjoella helmikuun alussa. Amarillon uusi liikeidea korostaa erityisesti yhteisöllisyyttä, elämyksellisyyttä ja vieraiden viihtyvyyttä, mahtavia makuja unohtamatta. Amarillo-ketju uudistaa kaikki ravintolansa lähivuosien aikana. 

Uusi Seinäjoen Amarillo on yhteinen kokemus, jossa kaikki on tehty jaettavaksi; tunnelma, ruoka, juomat ja kokemukset.

”Meidän tehtävämme on tuoda ihmiset yhteen ja tarjota heille kokemuksia, joista parhaat tarinat syntyvät. Tarinat, joita jaetaan sekä somessa että tosielämässä ” ravintolapäällikkö Joonas Uitto Seinäjoen Amarillosta kertoo.

Viihtyvyydessä miljööllä ja valaistuksella on suuri merkitys. Visionary Design Partnersin sisustussuunnittelijan Jaana Ekmanin käsissä Seinäjoen Amarillo raikastuu ja saa paljon hauskoja yksityiskohtia sisustukseensa. Kaikki pöytäryhmät sopivat ruokailuun ja baarista muovattiin näyttävä kokoontumispaikka, jonne asiakas ensimmäisenä ohjataan.

The Table on kaupungin halutuin pöytä

The Table on kiinnostava, erilainen ja ajankohtainen illalliskokemus, jota ei muualta saa. Menu on sama kaikille. Kohtuuhintaan. Ytimessä on 6-8 henkilön pöytä, jonka äärellä osa tarjoiluista valmistetaan. Illan kunniavieraita palvelevat Entertainer ja pätevä keittiön Cheftainer, jotka häärivät pöydän ympärillä. Tämä pöytä on nähtävä. Ja koettava.

”Amarillon annoksia on aina ollut kiva syödä yhdessä. Nyt teimme jaettavuudesta oman tuotteensa. Kokemus on elämyksellinen ja hyvin sosiaalinen. Esimerkiksi Kouvolan uusitussa Amarillossa The Tablen vieraat ovat viihtyneet niin hyvin yhdessä, että illallisen jälkeen on siirrytty baariin jatkamaan yhteistä iltaa”, keittiöpäällikkö Sanna Ojala Seinäjoen Amarillosta kertoo.

Seinäjoen Amarillo avautuu täysin uusittuna helmikuun alussa, osoitteessa Kauppatori 1-3.
Ravintolaketjun kaikki Suomessa ja Virossa sijaitsevat ravintolat uudistuvat lähivuosina.

 

Lisätiedot:

Elina Mäki-Opas, toimialapäällikkö p. 010 7647101, elina.maki-opas@sok.fi
Joonas Uitto, ravintolapäällikkö p.010 7647041, s-posti joonas.uitto@sok.fi