Seinäjoen Amarillo palkittiin Suomen parhaana


10.5.2017

SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus valitsee vuosittain ketjuistaan parhaat ravintolat. Vuoden 2016 parhaaksi Amarilloksi on valittu Seinäjoen Amarillo.

Raadin mukaan Seinäjoen Amarillo on ketjun tasaisin suorittaja Secret Visitorissa ja asiakastyytyväisyydessä, niin 2016 kuin jatkaen kehittymistään alkuvuonna 2017.

Amarillon koko henkilökunta on sitoutunut laadukkaaseen tekemiseen. Ravintolapäällikkö Joonas Uitto johtaa yhdessä keittiömestari Sanna Ojalan kanssa ravintolaa määrätietoisesti ja ketjun vahvuuksia hyödyntäen.  Joonas on osallisena myös Amarillon juomatuotekehitysryhmässä, jonka kautta hän osallistuu aktiivisesti kehittämiseen ja jakaa osaamistaan.

-Asetimme viime vuonna Amarillon henkilökunnan kanssa tavoitteen olla Suomen paras. Sitoutuneet pohjalaiset tarttuivat haasteeseen ja nyt pääsemme nauttimaan kovan työn tuloksista. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin ja pitää saavutettua tekemisen iloa ja tasoa yllä, hehkuttaa ravintolapäällikkö Joonas Uitto tiimiään.

-Seinäjoen Amarillon koko työryhmä on hienosti sisäistänyt Amarillon hengen ja tekee kaikkensa nautinnollisen ravintolaelämyksen hyväksi, kiittelee toimialapäällikkö Elina Mäki-Opas.

Lisätietoja:

Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan MaRa-toimialan toimialapäällikkö, Elina Mäki-Opas, puh. 010 76 47101