S-market Kauhajoella alkaa iso uudistus


27.1.2017

Kun S-market Kauhajoki 26 vuotta sitten avattiin, tärkeimmät tavoitteemme olivat tarjota asiakkaillemme pysyvästi edulliset hinnat, reilusti mittavammat valikoimat, luotettavaa laatua, ostamisen helppoutta sekä ennen kaikkea edullisempaa ruokaa. Myynnin kehitys ja asiakkailtamme saatu myönteinen palaute on osoittanut, että tarjoamamme palvelut ovat olleet oikeansuuntaisia.

Edellisestä muutoksesta on vierähtänyt jo tovi, eli 11 vuotta. Aika on tehnyt tehtävänsä ja tekniikka ja kalustus kehittynyt. Kevään ja alkukesän aikana tulemmekin uusimaan koko marketin kalustuksen vastaamaan nykyistä S-market -konseptia. Samassa yhteydessä toteutettavalla tavaroitus muutoksella tarjoamme jatkossa paremmat esillepanot ja sitä kautta parempaa ostamisen helppoutta.
Uusittavaksi tulee myös koko kassa-osasto pöytineen, sekä pullonpalautusjärjestelmä. Olemme myös saaneet palautetta ja toiveita paistopisteestä. Uudistettavaan markettiin sellainen onkin tulossa.

Uudistuksessa tulemme kiinnittämään myös erityistä huomiota energiatehokkuuteen. Kylmäkalusteiden uusimisella ja hiilidioksidi CO2 kylmälaitoksella saavutamme täysin freonivapaan ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon. Nykytekniikalla varustettu hiilidioksidilaitos on myös erittäin energiapihi, joten sähkönkulutus tulee laskemaan merkittävästi. Myös valaistus uusitaan energiatehokkaaksi led valaistukseksi.

Toivomme muutostöiden aiheuttavan asiakkaillemme mahdollisimman vähän haittaa ja mahdollistavan jatkossa entistäkin helpomman ja joustavamman asioinnin marketissamme. Uskomme myös, että tämän hankkeen myötä Eepeen palvelutarjonta eri toimialoineen tuo erinomaisen lisän Kauhajoen  kilpailukykyiseen palvelutarjontaan ja on omalta osaltaan kehittämässä koko kaupungin yrityselämää myönteiseen suuntaan.

Hankkeen yhteistyökumppaneita:
Kylmälaiteurakka: Lassila & Tikanoja Oyj
Kiinteistön pienimuotoiset muutostyöt: SEIRA Oy

Lisätietoja antavat:
Eepeen kaupallinen johtaja, Jari Palo, puh. 0500 567805. Sähköposti jari.palo@sok.fi
Eepeen marketkaupan tulosryhmäjohtaja, Kari Lehtivuori, puh. 0500 565641. Sähköposti kari.lehtivuori@sok.fi