S-Business on ylivoimaisen helppo yrityskortti


22.3.2021

Yrityksen maksuaikakortti, joka ei maksa mitään, mutta jolla saa rahanarvoisia etuja yrityksen ostoista ja korvaamatonta helppoutta kirjanpitoon. Saattaa kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, mutta totta se on. S-Business on kotimainen yrityskortti, joka tarjoaa etuja S-ryhmän jokaisella toimialalla.

 

Tuntuuko yrityksen pyörittäminen loputtomalta kuittirallilta, josta helppous on kaukana? S-Business on kuititon yrityskortti ja yrityksesi avain S-ryhmän palveluihin. Myyntipäällikkö Timo Ranta-Lassila kertoo S-Business -palvelun sopivan kaikenkokoisille yrityksille ja yhdistyksille, joilla on suomalainen y-tunnus.
— S-Business -kortti on kuluton maksuaikakortti, jolla voi tehdä ostoksia S-ryhmän 1 800 toimipaikassa. Yrityksen ostoksista ei tarvitse säästää kuitteja, vaan asiakas saa kerran kuukaudessa koontilaskun, jossa on kaikki kirjanpitoon tarvittavat tiedot. Kirjanpitäjää helpottaa myös automaattitiliöintimahdollisuus ja laskun mukana tuleva tiliöintiraportti.

Palvelun toimintamalli rakennetaan aina yrityksen tarpeiden mukaan.
— S-Business -kortti voi olla henkilökohtainen tai yhteiskäyttöinen. Räätälöimme myös laskutuksen niin, että se palvelee yrityksen kirjanpitoa parhaalla mahdollisella tavalla, Timo kuvailee.

Ostoja pääsee tarkastelemaan S-Business -mobiilissa, jossa ostoille voi lisätä selitteitä, jotka siirtyvät automaattisesti koontilaskulle.
— Mobiilisovelluksen lisäksi asiakkaalla on käytettävissä Ekstranet-palvelu, jossa ostotietoja pääsee tarkastelemaan täysin läpinäkyvästi. Siellä asiakas voi hallita omia korttejaan ja tilata tarvittaessa uusia.

Täyden palvelun toimialat

S-Business -kortilla yritys saa käyttöönsä rahanarvoisia etuja S-ryhmän toimipaikoissa. Mitä enemmän korttia käyttää, sitä enemmän hyötyy. Yrityksen päivittäistavarahankinnoissa asiakasta palvelee laaja market-ketju ja kauppa löytyy useimmiten työmatkan varrelta. Marketeissa ja tavarataloissa ostoksista saa S-Business -kortilla 2 % alennuksen.
— Seinäjoen alueen yrityksiä palvelee myös Prisma Kauppakassi, jolla ostokset voi tilata noutopisteeseen tai toimitettuna haluamaansa osoitteeseen.

Suomessa on yli 430 ABC-toimipaikkaa, joissa S-Business -kortilla saa alennusta ruoasta, tankkauksista, autopesusta ja autotarvikkeista. S-Business -kortin voi lisätä maksutavaksi ABC-mobiiliin, jolloin tankkauksen voi maksaa mukavasti auton sisältä.
— Seinäjoella toimii lisäksi ABC-CarWashin yhteydessä Suomen ainoa ABC-Fixaus, jossa tehdään autojen käsinpesuja, vahauksia sekä ulko- ja sisäfixauksia, Timo vinkkaa.

Työmatkalaisista huolehtivat Sokos Hotellit ja Radisson Blu -hotellit, joissa S-Business -kortilla saa alennusta päivän hinnasta. Laaja ravintola- ja kokoustilaverkosto taas tarjoaa puitteet kaikkiin yrityksen kokous-, edustus- ja kestitsemistarpeisiin.
— Sokos Hotel Lakeuden ylimmässä kerroksessa on upeat saunatilat esimerkiksi yrityksen juhliin tai tyky-päivän viettoon, Timo suosittelee.

S-Business Rautatilillä mutkatonta rautakauppaa

RautaPrisma on täyden palvelun rautakauppa, jonka erinomainen valikoima tarjoaa materiaalit ja tarvikkeet pieniin ja suuriin projekteihin rakennusalan yrittäjille, rakennusliikkeille ja kiinteistöhuoltoyrityksille. RautaPrisma palvelee Prisman laajojen aukiolojen puitteissa, joten ostoksille ennättää silloin, kun se itselle sopii. Lämpimään noutohalliin mahtuu suurellakin kuorma-autolla ja ostokset saa pakattua helposti ja mukavasti matkaan.
— Laskutus räätälöidään yrityksen tarpeiden mukaan, jotta taloushallinto olisi mahdollisimman mutkatonta. Rakennusyritysten kohdalla laskutus voidaan hoitaa esimerkiksi työmaakohtaisesti, Timo kertoo.

RautaPrismassa jokaisella yritysasiakkaalla on oma vastuumyyjä, joka laskee kilpailukykyisen tarjouksen suuremmille kokonaisuuksille. Vastuumyyjä antaa myös materiaalisuosituksia ja järjestää materiaalien toimituksen tarvittaessa työmaalle asti.

Kysy lisää S-Business -kortista:

Timo Ranta-Lassila
Myyntipäällikkö, S-Business
050 410 0841
timo.ranta-lassila@sok.fi
Timo on arkisin tavattavissa Hyllykallion Prismassa S-Pankin tiloissa.

Kysy lisää S-Business Rautatilistä:

Jari Kivimäki
Myyntipäällikkö, RautaPrisma
010 764 6081 (0,0835 € / puhelu + 0,1209 €/min)
jari.a.kivimaki@sok.fi

 

Lue lisää S-Business -kortista >>

 

Teksti: Iida-Maria Lauri, Eepee
Kuvat: Samu Lehtinen, Eepee