PRISMA HYLLYKALLIO – Paranna elämänlaatuasi puhtaalla huoneilmalla


25.11.2020

Puhtaaseen huoneilmaan ja oikeaan ilmankosteuteen panostamalla voit paremmin.
Nyt, kun vietämme kotona aikaa enemmän kuin ennen, puhtaan huoneilman merkitys kasvaa entisestään.

Ilmanlaatu on pääsääntöisesti sitä huonompi, mitä isommassa kaupungissa asuu. Ilmanlaatua heikentävät saasteet, siitepöly ja katupöly, jotka kulkeutuvat ovista, ikkunoista ja tuuletusjärjestelmistä koteihimme. Myös kodin sisällä muodostuu paljon epäpuhtauksia ja haitallisia partikkeleita. Ilmanpuhdistimet ja –kostuttimet tekevät kodin sisäilmasta puhtaamman hengittää ja ovat sijoitus omaan ja läheisten hyvinvointiin.

Ilmanpuhdistimet poistavat huoneilmasta pienhiukkasia, eläinten hilsettä ja haitallisia kaasuja. Ne ovat erinomaisia esimerkiksi allergia- ja lemmikkikoteihin, Prisma Hyllykallion myyntipäällikkö Harri Siikala kertoo.
Ilmankostuttimet taas lisäävät sisäilman kosteutta ja ovat hyödyllisiä erityisesti syys- ja talvikuukausina, jolloin sisäilma on kylmästä säästä johtuen kuivempaa.
Kun ilmankosteus on oikea, hengittäminen on helpompaa ja iho pysyy paremmassa kunnossa.

Hyvä huoneilma, parempi uni

Kun kotimme huoneilma on hyvä, voimme fyysisesti paremmin. Uni on laadukkaampaa ja palaudumme paremmin.

Unen laadun tärkeyttä ei voi korostaa tarpeeksi, sillä se vaikuttaa jaksamiseemme ja kokonaisvaltaiseen elämänlaatuumme valtavasti, Harri muistuttaa.

Ilmanpuhdistimet ja –kostuttimet ovat välillä kookkaitakin laitteita, mutta hyvinvointiin ei tarvitse enää panostaa kodin sisustuksen kustannuksella. Laitteiden ulkonäkö on kehittynyt samaan tahtiin niiden sisälleen kätkemän teknologian kanssa.

Pukinkonttiin hyvä olo

Mitä jos tänä jouluna antaisit lahjaksi hyvää oloa? Ilmanpuhdistimet ja –kostuttimet ovat erinomainen lahjaidea.

Perinteisesti kostuttimet ovat olleet kysytyimpiä syys- ja talvikuukausina ja puhdistimet lämmityskauden jälkeen keväisin, mutta viime aikoina kysyntä on kasvanut käsittämään lähes koko vuoden. Tämä on ollut hienoa huomata. Ihmiset selkeästi välittävät yhä enemmän siitä, millaista ilmaa he kotona hengittävät.

Puhdistimia ja kostuttimia on saatavilla monessa eri hintaluokassa ja tekniikasta kiinnostuneille löytyy laitteita, joita voi ohjata puhelinsovelluksella.

Valikoimaan pääset tutustumaan Prisman nettisivuilla, ja osaston myyjät auttavat sinua löytämään parhaan ratkaisun juuri sinun kotiisi.

 

Teksti: Iida-Maria Lauri, Eepee
Kuvat: Samu Lehtinen, Eepee