EMOTION SEINÄJOKI – Löydä omat luottotuotteesi Emotionilta


24.3.2021

Emotionin työntekijät testaavat uusia tuotteita lähes viikoittain ja neuvovat asiakkaita oikeiden tuotteiden valinnassa päivittäin. Mutta mitä tuotteita he itse käyttävät? Kysyimme Seinäjoen Emotionin työntekijöiltä, mitä luottotuotteita heillä on.

 

 Mikä on suosikki-ihonhoitotuotteesi?

Anilla: Diorin One Essential –seerumi sopii erityisen hyvin sekaiholleni. Detox-seerumi syväpuhdistaa poistaen kuona-aineita ja uudistaa ihoa. Käytän tätä aina ennen kosteusvoidetta, jolloin seerumi tehostaa kosteusvoiteen vaikutusta.
Tossu: Cliniquen Moisture Surge –kosteusvoide sopii erinomaisesti atooppiselle iholleni. Voide kosteuttaa todella hyvin, mutta imeytyy nopeasti, eikä jätä tahmeaa kerrosta kasvoille. Tätä voidetta voi kasvojen lisäksi käyttää myös hiusöljyn tapaan kuiviin latvoihin.
Lea: Poistan meikit joka päivä Cliniquen Take the Day Off –meikinpoistobalmilla. Se on hellävarainen, mutta puhdistaa tehokkaasti silmä-, huuli- ja kasvomeikin. Tuote on myös todella riittoisa, joten yksi purkki riittää pitkäksi aikaa.

Minkä meikkituotteen nimeen vannot?

Anilla: Luottomeikkituotteeni löytyy myös Diorin valikoimasta. Forever Skin Glow –meikkivoide pysyy kasvoilla koko päivän ja jättää luonnollisen lopputuloksen, jossa ihoni saa hengittää. Pidän myös siitä, että iho jää heleäksi, eikä ole täysin matta. Suojakerroin 35 suojaa kasvoja auringolta, eikä meikkivoiteen alle tarvitse laittaa erikseen aurinkosuojaa.
Tossu: Goshin Face Lift –meikinpohjustin pienentää ihohuokosia ja tekee ihosta sileämmän. Tätä tuotetta voi käyttää meikin alla tai itsekseen, kun kaipaa jotain pientä ekstraa meikittömiin päiviin. Toinen erinomainen tuote on Sensain Bronzing Gel, joka on nestemäinen aurinkopuuteri. Sitä voi käyttää meikkivoiteen alla tai päällä, yksistään tuomaan päivettynyttä ilmettä kasvoille tai vaikka varjostuksiin.
Lea: Myös minun luottomeikkivoiteeni on Diorin Forever Skin Glow, sillä se on täydellinen kuivalle iholleni. Arvostan luonnollista lopputulosta ja sitä, että meikkivoiteessa on kosteuttavia ominaisuuksia. Toinen suosikkini on Diorin Lip Maximizer –huulikiilto, joka kosteuttaa ja täyteläistää huulet. Tämä kulkee aina mukanani ja minulla on kotona aina yksi ylimääräinen kappale jemmassa.

Mikä on luottotuoksusi?

Anilla: Rakastan vaihtelua ja valitsen tuoksun aina päivän fiiliksen mukaan. Lanvinin Modern Princess on yksi luottotuoksuistani ja varma valinta päivään kuin päivään. Se on iloisen hedelmäinen ja käy sekä arkeen että juhlaan.
Tossu: Useat tuoksut reagoivat ihooni väärällä tavalla ja muuttuvat hassun tuoksuisiksi. Dior Homme –tuoksu ei sitä tee, vaan toimii hyvin ihollani. Pidän savuisista ja nahkaisista tuoksuista ja tämä on juuri sellainen.
Lea: Guccin Flora Gorgous Gardenia on ollut yksi luottotuoksuistani jo vuosia. Tuoksu on huumaavan naisellinen puutarhatuoksu, joka sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen.

 

Teksti: Iida-Maria Lauri, Eepee
Kuvat: Samu Lehtinen, Eepee