Emotion avataan torstaina 9.5. Prisma Hyllykalliolla


Emotion ottaa jännittävän askeleen muuttamalla sinne, missä ihmiset liikkuvat arkiostoksilla. Hyllykallion Prisman vilkkain kauppakäytävä saa pinkin piristyksen äitienpäiväksi.

8.5.2019

Ryhmäpäällikkö Ann-Christina Hevonkoski kertoo, että muuton lähestyessä tunnelmat ovat olleet innostuneet ja jännittyneet. Liiketila tiivistyy 170 neliöön, mutta uuden konseptin kalusteet mahdollistavat hyvin yhtä laajan kosmetiikkavalikoiman kuin vanhassa yksikössä.

– Aluspukeutumisen tuotteet löytyvät jatkossa Prisman pukeutumisosaston erinomaisesta valikoimasta.
Muuton jälkeen Emotion tulee palvelemaan nykypäivän kuluttajia kompaktina kokonaisuutena, jonne on helppo poiketa kauppareissun yhteydessä.

– Enää meille ei tarvitse varta vasten lähteä. Asiakkaat ovat kehuneet, että hienoa kun tulemme Prismaan.

Emotionin uuden konseptin mukaan sisustettu liike on tyylikäs ja raikas paikka, jossa kauneudenhoitoalan ammattilaiset palvelevat jokaista yksilöllisesti.

Emotionin muutokset eivät jää tähän. Loppuvuodesta yhdistyvät tilat naapurissa olevan Parturi-kampaamon kanssa. Näin saadaan synergiaetuja, kun kahdesta yksiköstä tulee yhdessä suurempi. Prismaan syntyy uudenlainen kauneuskeskus, joka palvelee monipuolisesti asiakkaita.

– Odotamme innolla uutta laajempaa kokonaisuutta asiakkaiden palvelemiseen, kertoo Prisman Parturi-kampaamon ja Emotionin myymäläpäällikkö Anne-Mari Koivuluoma.

Lisätietoja:
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa:
ryhmäpäällikkö, Ann-Christina Hevonkoski , p. 010 764 6305, s-posti ann-christina.hevonkoski@sok.fi
myymäläpäällikkö, Anne-Mari Koivuluoma, p. 010 764 6151, s-posti anne-mari.koivuluoma@sok.fi