EEPEE – Reilu peli myös sponsoroinnissa


22.11.2021

Tiesitkö, että osuuskaupat ovat puntanneet urheiluseuroja ylöspäin Etelä-Pohjanmaalla jo ennen kuin varsinaista Eepeetä edes olikaan? Silloin asialla olivat paikallisosuuskaupat, joiden jalanjäljissä Eepee jatkoi heti perustamisensa aikoihin vuonna 1984.

Urheiluseurat tekevät hienoa työtä lasten ja nuorten hyväksi ja jakavat Eepeen kanssa ajatuksen, että yhdessä voidaan tehdä maakunnasta entistä parempi paikka elää.

Alueella vaikuttaa kymmeniä nuorisourheilun toimijoita, joista Eepee tukee suurinta osaa. Noin kuudenkymmenen toiminnassa ollaan mukana, ja apu voi olla joko suoraan seuroille annettavaa rahallista tukea tai urheiluolosuhteiden ylläpitämiseen osallistumista. Ilman kunnollisia harjoittelupaikkoja monen harrastus tyssäisi siihen.

Koko alueen etu

Yhteensä Eepee tukee urheiluseuroja ja harrastuspaikkoja vuosittain 100 000 eurolla.

Tuki ohjataan pääsääntöisesti lasten ja nuorten joukkuelajien tukemiseen. Sillä tavoin siitä pääsee hyötymään mahdollisimman moni. Yksilölajeissa tuetaan kokonaisia urheiluseuroja, jotta tuesta saavat iloa kaikkien lajien harrastajat.

Eepeen filosofiaan kuuluu yhteiskunnallinen vaikuttaminen alueella ja asiakasomistajien hyötyminen hyvästä tuloksesta.

Urheiluseurojen lisäksi lasten ja nuorten hyvinvointia parannetaan muun muassa yhteistyöllä koulujen ja oppilaitosten kanssa. Eepee on mukana myös alueen tutkimus- ja kehitystoimintaa vahvistavan Epanet-professuurin rahoittamisessa.