Eepee aloittaa yhdessä Keskustaksin kanssa ruoan keräys- ja toimituspalvelun


22.4.2020

Tiedote 22.4.2020

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, Eepee ja Keskustaksi aloittavat päivittäistavaroiden keräys- ja toimituspalvelun, joka kattaa koko Eepeen toiminta-alueen, poislukien Seinäjoen kaupunkialueen, jossa palvelun hoitaa Prisma Seinäjoen Kauppakassi.

Palvelussa asiakas soittaa Keskustaksin keskusvaraamoon puhelinnumeroon 0100 84 995 (hinta 1,92€/puhelu + 0,25€/min) ja antaa tilauksensa. Tilauksia voi soittaa kellon ympäri ja kaikkina viikonpäivinä. Keskusvaraamo välittää tilauksen asiakasta lähimpänä olevaan Eepeen S-marketiin tai Saleen, missä tavarat kerätään ja asiakas voi ne sieltä noutaa tai Keskustaksin taksi hoitaa tavaroiden kuljetuksen asiakkaalle kotiin asti. Nouto ja kotiin toimitus on tarjolla tiistaisin ja perjantaisin. Palvelu on kotitalouksille. Asiakasomistajat saavat ostoista Bonusta ja lisäksi maksutapaetua, kun maksavat ostokset S-Etukortilla. Yrityksille taksit hoitavat sekä keräilyn että kuljetuksen.

”Olemme saaneet asiakkailta paljon toivomuksia keräilypalvelusta. Hienoa, että asia saatiin ratkaistua näin joustavasti Keskustaksin kanssa, iloitsee Eepeen kaupallinen johtaja Jari Palo”.

Palvelu on kehitetty tässä vaiheessa erityisesti koronaviruksen aiheuttamalle poikkeusajalle palvelemaan kotitalouksia Eepeen toiminta-alueella.

Seinäjoen alueella ruoan verkkokauppapalvelut tarjoaa Prisma Seinäjoki ja sieltä kotiinkuljetukset hoitaa Posti Seinäjoen kaupunkialueelle ja kuljetuspäiviä on maanantaista lauantaihin.

Eepee ja Keskustaksi haluavat olla näin varmistamassa kaikille Eepeen toiminta-alueella asuville mahdollisuuden saada tarvittaessa kauppaostokset kotiinsa.

Tilaus sunnuntaina klo 15.00 mennessä, jolloin toimitus tai nouto tiistaina klo 14.00 alkaen. Tilaus keskiviikkona klo 15.00 mennessä, jolloin toimitus tai nouto perjantaina klo 14.00 alkaen aina ko päivän iltaan saakka (poikkeuksellisesti vappuviikon perjantai korvataan jo torstain toimituspäivällä). Ensimmäiset toimitukset tiistaina 28.4.2020.

Keräilymaksu 6,90 €/tilaus ja toimitus alkaen 6 € lähialueelle <6 km ja siitä pidemmälle aina +1 €/km.

Ikärajavalvottavien tuotteiden tilaaminen ei palvelun kautta onnistu (tupakka-, nikotiini- tai alkoholituotteet)

 

Lisätietoja:
Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan kaupallinen johtaja, Jari Palo, puh. 010 764 6300, sähköposti jari.palo@sok.fi
Keskustaksi Oy, toimitusjohtaja Antti Ålander, puh. 050 314 3260, sähköposti antti.alander@keskustaksi.fi