Kannustajat 2024


Kannustajat-seurojen 2024 esittelyt

Valitse paikkakunta:
Ala-Härmä  | Alajärvi | Alavus | Ilmajoki |  Jalasjärvi | Jurva | Karijoki | Kauhajoki | Kortesjärvi | Kristiinankaupunki | Kurikka  | Lapua | Närpio / Närpes | Seinäjoki | Teuva | Töysä |  Vimpeli | Ylihärmä | Ähtäri


Ala-Härmä

👯‍♀️Härmän Siskot
Härmän Siskoissa Team Gymin kilpajoukkueisiin pyritään taitotestien kautta, jotka seura järjestää vuosittain. Tällä hetkellä seurassamme on mahdollista kisata neljässä eri kilpailevassa joukkueessa: esikilparyhmässä, kilpaharrasteryhmässä, 1 luokassa ja 3 luokassa. Näiden ryhmien lisäksi seurassamme on aktiivisen kisaamisen lopettanut ryhmä, jossa harjoittelevat seuramme viisi maajoukkueurheilijaa. Katso lisätietoja seuramme nettisivuilta.
Sukkelat-harrasteryhmä 3-4-vuotiaat: Härmän Siskot on perinteikäs 110-vuotias voimistelun erikoisseura. Seura on keskittynyt lasten ja nuorten harrastusten mahdollistamiseen ja tarjoaa mahdollisuuden jumppaharrastuksen 1-vuotiaasta alkaen. Tutustu ryhmätarjontaan Härmän Siskojen kotisivuilla.


Alajärvi

🏐Alajärven Ankkurit - Lentopallo
Alajärven Ankkurit ry on vuonna 1944 perustettu yleisseura, jonka alla toimii monta eri lajijaostoa.
Seuran tarkoituksena on edistää urheilu- ja liikuntaharrastusta siten, että mahdollisimman moni seuran jäsen harrastaisi kunto-, kilpa- tai huippu-urheilua edellytystensä ja tarpeidensa mukaisesti.
Seuran tavoitteena on tarjota jäsenilleen mahdollisuus harrastaa kunto- ja kilpaurheilua, joka tuottaa iloisia elämyksiä, liikunnan riemua ja terveyttä. Pitkät perinteet, monilajisuus ja suuri harrastajamäärä edesauttavat myönteisen ja monipuolisen liikuntaharrastuksen kehittymistä.
Kaudelle 2024 Alajärven Ankkureiden lentopalloilijat ovat lähteneet kahdeksalla junnujoukueella. Nuorimmat ovat F-junioreita ja vanhimmat B-juonioreita. Uudet innokkaat lentopalloilijat ovat tervetulleita seuraamme. Tutustu meidän nettisisuillamme joukkueisiimme ja ota yhteyttä joukkueen valmentajaan, tai sitten suoraan Lentopallojaoston jäseniin.
Yhteystiedot löytyvät meidän nettisivuiltamme.
Sometilit: Facebook & Instagram

🥎Alajärven Ankkurit - Pesäpallo
Alajärven Ankkurit ry (AA) on vuonna 1944 perustettu urheilun yleisseura, jonka toiminnassa korkein päätäntävalta on hallituksella ja jonka alaisuudessa junioripesäpallo toimii. Alajärven pesäpallotoiminnasta vastaavat yhteistyössä Alajärven Ankkurit ry:n junioripesäpallojaosto ja Alajärven Ankkuritpesis ry.
Seuran lasten ja nuorten toiminnan päätavoitteet ja – toimenpiteet 2024
Päätavoite:

  1. Harrastemäärien kasvattaminen seurassa.
  2. Koko junioripuolen kehittäminen tasapuolisesti ottaen huomioon joukkueiden tasa-arvoisuus. Seura tarjoaa kaikille avoimen pääsyn toimintaan mukaan.
  3. Pelaajapolun mahdollistaminen koko juniori-iän ajan ja eteneminen kohti edustusjoukkueita. Seura tarjoaa harraste- sekä kilpapolun.
Kaudella 2024 seuralla on joukkueet kaikissa ikäluokissa G-C ikäiset sekä B-tytöt, Naisten suomensarja ja maakuntasarja. Kaudella 2024 joukkueita on yhteensä 16. Seura järjestää myös pesisliikkaria ympäri vuoden.
Jokainen uusi harrastaja on tervetullut liittymään lajiemme pariin. Toimintaan voi osallistua milloin tahansa. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä seuran valmentajiin tai junioripäällikköön.

Nettisivut | Facebook | Instagram

⚽️🏒Järviseudun Pallokerho ry
Järviseudun Pallokerho ry on vuonna 1996 perustettu Järviseudun alueella toimiva seura, jossa lajeina ovat tällä hetkellä jääkiekko ja jalkapallo. Kasvavassa seurassamme liikkuu yli 200 liikkujaa jääkiekon puolella luistelukoulusta miesten edustusjoukkueeseen asti sekä jalkapallon puolella toimintaa on lasten ja nuorten jalkapalloryhmissä. Päätoiminen valmennuspäällikkö yhdessä joukkueiden toimihenkilöiden kanssa vastaavat toiminnan päivittäisestä pyörittämisestä.
Tarjoamme mahdollisuuden jokaiselle jääkiekosta tai jalkapallosta kiinnostuneelle lapselle tai nuorelle harrastaa hienoa lajia muiden samanhenkisten kavereiden kanssa.
Tasokas valmennus ja erinomaiset jäähalli- ja oheisharjoitteluolosuhteet sekä Ankkurikenttä ovat vain ja ainoastaan pelaajiamme varten. Toivotamme jokaisen uuden pelaajan lämpimästi tervetulleeksi jääkiekon ja / tai jalkapallon upeaan maailmaan.
Toimintaan pääsee mukaan milloin vain. Ota yhteys ikäluokan joukkueenjohtajaan tai seuran valmennuspäällikköön.
Kotisivut | Facebook | InstagramAlavus

🏒🥎⚽️Alavuden Peli-Veikot ry
Alavuden Peli-Veikot ry on vuonna 1953 perustettu Alavudella toimiva liikuntaseura, jonka lajeina tällä hetkellä on jääkiekko, pesäpallo, jalkapallo ja futsal. Seurassamme liikkuu yli 600 jäsentä.
Kaikissa lajeissa järjestetään lajikoulua, josta ihan pienimmätkin voivat aloittaa lajiin tutustumisen. Pesis- ja jalkapallokoulut järjestetään kesäisin ja luistelu- ja kiekkokoulut talvisin.
Harrastamiseen pääsee mukaan myös suoraan oman ikäluokan sarjapelijoukkueisiin. Myös aikuisille on omia joukkueita tarjolla. Harrastajamääristä riippuen joukkueissa saattaa harjoitella ja pelata tytöt ja pojat yhteisjoukkueena tai omina joukkueina. Erilaisia turnaus- ja leirikokemuksia on myös tarjolla viikoittaisen harrastamisen lisäksi.
APV tarjoaa mahdollisuuden jokaiselle lajeista kiinnostuneelle lapselle ja nuorelle harrastaa lajeja yhdessä kavereiden kanssa. Sitoutuneet aikuiset ohjaavat ja valmentavat lajin pariin ja innokkaat kotijoukot kuljettavat ja kannustavat peli- ja turnaustapahtumissa.
Alavudella seuramme lajeille on huippupaikat lajiharjoitteluun sekä pelaamiseen. Alavus Areenan jäähalli mahdollistaa jääkiekon harrastamisen elokuulta maaliskuulle. Alavuden monttu sekä Tuurin juniorikenttä luo huippupuitteet pesäpallolle. Jalkapallolle loistavat nurmikentät löytyvät Alavuden keskusurheilukentältä sekä Aseman jalkapallokentältä. Talvella futsalille Alavuden liikuntahalli on oikea paikka.
Toivotamme tervetulleeksi jokaisen uuden harrastajan lajiemme pariin. Toimintaan pääsee mukaan, milloin vain. Yhteystiedot lajien vastuuhenkilöille löydät kotisivujemme kautta.
Kotisivut | Instagram Jääkiekko | Instagram Pesäpallo | Instagram Jalkapallo | Facebook Jääkiekko | Facebook Pesäpallo | Facebook Jalkapallo

🤼Boreal Hanmoodo Alavus ry
Kamppailu ja itsepuolustuslaji toimintaa Alavudella ja Seinäjoella 7 ikävuodesta ylöspäin. Mukaan toimintaan pääsee keväisin ja syksyisin järjestettävän peruskurssin kautta. Seurassamme on myös aktiivista lajitoimintaa aikuisille harrastajille.
Instagram | Facebook
Yhteyshenkilö: Mikko Anttila 040-558 3794Ilmajoki

⛷️Ilmajoen Kisailijat - Hiihtojaosto
Ilmajoen kisailijoiden hiihdolla on pitkät ja menestyksekkäät perinteet, mutta olemme vahvasti kiinni myös tässä hetkessä. Junioritoimintamme on aktiivista. Talvikaudella järjestämme lumitilanteen salliessa viikoittain hiihtokoulun ja sarjahiidot, jotka ovat matalan kynnyksen ulkoliikuntatapahtumia. Talvella 2023 - 24 hiihtokoulussa on ollut puolen sataa innokasta osallistujaa neljästä ikävuodesta aina aikuisiin saakka. Aikuisten hiihtokoulu oli nyt ensimmäistä kertaa meillä ohjelmassa mukana. Sarjahiihdot keräävät parisenkymmentä nuorta viikoittain saamaan tehollisen harjoituksen, jolla pohjustetaan kilpailuterävyyttä. Lumiajan ulkopuolella syyskesästä lähtien IK hiihdolla on kahdet viikkoharjoitukset. Teemme myös paljon yhteistyötä Rasti-Kurikan kanssa, koska nuoret urheilijamme edustavat pääosin molempia seuroja. Leirejä pidetään niin lumiajalla kuin sulanmaan kaudella.
Tietoa Ilmajoen Kisailijoiden hiihdosta ja yhteystiedoista löydät nettisivuiltamme ja Facebookista sekä Instagramista.

💪🏽Munakan Urheilijat ry
Munakan Urheilijat ry on vuonna 1949 perustettu urheiluseura, joka toimii Munakan alueella, urheiluseuran lajeina on tällä hetkellä yleisurheilu, pyöräily, hiihto ja pesäpallo.
Lapsille suunnatut yleisurheilun sarjakisat ovat jokavuotinen perinteemme, jotka päättyvät Munakan Mestaruuskilpailuihin. Lajeina pituushyppy, juoksu ja pallon/keihäänheitto. Kisoihin saa tulla osallistumaan myös kylän ulkopuolelta. Tapahtumista ilmoittelemme kylän Facebook-ryhmässä. Munakan kylän tapahtumia voi seurata myös Instagramissa.
Munakan Urheilijat ry:n mahdollistaa alueen urheilutoimia ylläpitämällä alueen urheilumahdollisuuksia, talvikaudella hiihtolatujen teko ja luistelukaukalon jäädytys sekä kesäkaudella urheilukentän ylläpito. Viime talvena Munakan Urheilijat ry hankki vuokrattavan moottorikelkan, tästä lisätietoja https://www.munakka.fi/vuokraus/
Lisätietoja Munakan urheilijoiden toiminnasta voi tiedustella seuran sähköpostista urheilijat@munakka.fi
Munakan Urheilijat ry:n pesäpallojoukkue pelaa maakuntasarjassa.Jalasjärvi

⚽️Jalasjärven Jalas - Jalkapallo
Jalasjärven Jalas on vuonna 1914 perustettu urheiluseura.  Seuran tarkoituksena on edistää liikuntaa ja urheilua, antaa kaikille mahdollisuus harrastaa ja osallistua omien edellytystensä ja tarpeidensa mukaan. Seuran alla toimii monta eri urheilujaostoa.
Kaudella 2024 Jalas jalkapallossa pelaa 10 juniorijoukkuetta, 7-16 vuotiaita tyttöjä ja poikia. Myös pallokerhossa jalkapallon saloihin tutustuu iso porukka 5-7 vuotiaita lapsia tälläkin kaudella.
Uudet innokkaat palloilijat ovat seuraamme aina tervetulleita. Tutustu nettisivuillamme joukkueisiin ja ota yhteyttä joukkueiden taustahenkilöihin suoraan tai laita viestiä vaikka jaoston sähköpostiin.
Nettisivut | Facebook | Instagram | Sähköposti jalas.football@gmail.com


Jurva

💪🏽Jurvan Urheilijat ry
Olemme perinteikäs vuonna 1940 perustettu yleisseura, jossa toimii tällä hetkellä aktiivisesti ampumahiihto-,hiihto-,pyöräily-,kädenvääntö ja yleisurheilujaostot.
Seuran tarkoituksena on edistää liikuntaharrastusta seuran toiminta-alueella siten, että mahdollisimman moni seuran jäsen harrastaisi kunto-, kilpa- tai huippu-urheilua edellytystensä ja tarpeidensa mukaisesti.
Järjestämme lapsille ja nuorille ympärivuotista toimintaa. Syys-talvikaudella hiihtoharjoitukset pyörivät kahdesti viikossa kolmessa eri tasoryhmässä. Kesäisin harjoitukset painottuvat pyöräilyyn, yleisurheiluun ja ampumajuoksuun. Kädenväännössä harjoitukset pyörivät kerran viikossa ympärivuoden.
Kilpailuita järjestämme nappulakilpailuista aina SM-kilpailuihin saakka useassa eri lajissa.
Seuran nettisivuilta löytyy jaostojen yhteystietoja. Instagram: jurvanurheilijatryKarijoki

🐎Myrkyn Yksityisratsastajat ry
Myrkyn Yksityisratsastajat ry on Etelä-Pohjanmaalla, Karijoen kunnassa toimiva jatkuvasti kasvava pippurinen ratsastusseura. Seuramme järjestää aktiivisesti kilpailuita, valmennuksia, tapahtumia ja retkiä.
Seuran toiminta on suunnattu kaiken ikäisille hevosten ystäville ja tarjoamme jokaiselle sopivan tavan harrastaa hevosten parissa, olitpa kiinnostunut kilpailemisesta ja valmentautumisesta, koko perheen yhteisestä harrastamisesta, yhdistystoiminnasta ja talkoista tai vaikkapa kilpailujärjestämisestä.
Seuramme tapahtumatoiminta on valtavassa kasvussa. Viime vuonna järjestimme menestyksekkäästi mm. esteratsastuksen pääsarjan Pohjola Grand Prix’n osakilpailun sekä suomenhevosten koulumestaruudet. Tänä vuonna jatkamme toimintaa huiman suosion saaneilla Myrkyn Ratsukarnevaaleilla!
Myrkyn Ratsukarnevaalit 2024 pitää sisällään yhteensä kolme viikonloppua kansallisen tason ratsastuskilpailuita ja kerää paikan päälle Myrkyn kylään maamme hevosalan huiput, yleisöä, mediaa sekä livestriimin. Ilmiöksi muodostunut Myrkyn Ratsukarnevaalit moninkertaistaa Karijoen asukasmäärän kilpailuviikonloppujen ajaksi. Ratsukarnevaalit toteutetaan täysin talkoovoimin Myrkyn Yksityisratsastajien toimesta, mikä on tämän kokoluokan tapahtumalle poikkeuksellista.
Olemme perinteisesti järjestäneet jäsenillemme retkiä hevosalan tapahtumiin, kuten Hevoset-messuille ja Helsinki International Horse Show'hun, sekä järjestäneet koko perheen seurailtoja esimerkiksi elokuviin tai pizzalle.
Myrkyn Yksityisratsastajat ry on Suomen Ratsastajainliiton jäsenseura, ja MYRatin täysjäsenyyteen kuuluvat myös SRL:n jäsenedut sekä vakuutus. MYRatin kannatusjäseneksi voi liittyä myös ilman SRL:n jäsenyyttä, ja se onkin mainio vaihtoehto esimerkiksi perheenjäsenille tai talkootoiminnasta ja tapahtumista kiinnostuneille. Aktiivisesti ratsastaville jäsenyydestä kiinnostuneille suosittelemme SRL:n täysjäsenyyttä.
Mikäli kiinnostuit tai sinulla on muuten kysyttävää jäsenasioista, voit ottaa yhteyden jäsensihteeriimme, Hanna-Leena Pihlajaniemeen puh. 040 734 1811 tai sähköpostilla hanna-leena.pihlajaniemi(at)netikka.fi.Kauhajoki

🏀Karhubasket Juniors
Koris on kivaa! Meillä koripalloa voit harrastaa viisivuotiaasta lähtien.Harjoitussalimme on upea IKH-Areena.
Koripalloharrastuksen parissa pääset treenaamaan lajia, yhteisille pelireissuille oman joukkueesi kanssa, sekä osaksi suurta ja toimeliasta KarhuBasket -perhettä.
Kiinnostuitko? Ota yhteyttä: karhubasket.fi/juniorit

⛷️Kauhajoen Karhu - Hiihto
Olemme hiihdon kasvattajaseura, jonka laadukas toiminta keskittyy erityisesti lasten ja nuorten kilpahiihdon edistämiseen. Arvomme ovat: Laadukas toiminta, Yhteisöllisyys ja Avoimuus. Hiihtokaudella pyörii maanantaisin hiihtokoulu, johon ovat tervetulleita kaikki hiihdosta kiinnostuneet lapset ja nuoret; nuorimmat aloittavat pikkunallen hiihtokoulusta, johon osallistutaan yhdessä vanhemman kanssa. Valmennusryhmiä toimii aktiivisesti kolme: iän ja taitotason mukaan ryhmiteltynä. Nappulahiihdot järjestetään noin 7 kertaa talven aikana, aina keskiviikkoisin. Nettisivut

⚽️Kauhajoen Karhu - Jalkapallo
Jalkapallojaostomme on toiminnaltaan vireä ja aktiivinen. Harrastajamäärämme lähentelee tällä hetkellä jo lähes 300 pelaajaa ja tulevana kesänä nurmelle kirmaa upea 15 joukkueen tyttöjen ja poikien juniorijoukko.
Harjoittelemme ympäri vuoden, järjestämme talviturnauksia, sekä kesäkauden huipentavan MessuCup turnauksen.
Jalkapalloharrastuksen voi aloittaa jo 5-vuotiaana pallokoulussamme ja juniorijoukkueita löytyy tällä hetkellä 8-15 -vuotiaille.
Kaikkiin joukkueisiimme mahtuu uusia innokkaita harrastajia. Joukkuekohtaiset yhteystiedot ja harjoitteluajankohdat löytyvät nettisivuiltamme.
Facebook | Instagram | Sähköposti: jalkapallo@kauhajoenkarhu.fi

🥎Kauhajoen Karhu - Pesäpallo
Olemme pieni lajijaosto ja meillä on tällä hetkellä kolme juniorijoukkueellista tyttöjä pesäpallon parissa sekä naisten suomensarjan joukkue.
Teemme aktiivisesti yhteistyötä lähialueen pesäpalloseurojen kanssa. Ja joka kesä olemme järjestäneet pesisliikkarin pienimmille pesiksestä innostuneille sekä samalla tarjonneet paikallisille nuorille kesätöitä liikkarin ohjaajina. Pyrimme tarjoamaan lapsille mahdollisuuden aktiiviseen urheiluharrastukseen mukavassa ja turvallisessa seurassa.
Tervetuloa meidän iloiseen pesisjoukkoon harrastajana, valmentajana, tuomarina, vanhempana, tukijana, kökkäläisenä tai kannustajana.
Kauhajoen Karhu pesäpallo: F-tytöt (2015-2014) | E-tytöt (2013-2012) | D-tytöt (2011-2010) | Naisten Suomensarja
Lisätietoja www.kauhajoenkarhu.fi/
Facebook: Kauhajoen Karhun pesistyttöjuniorit | Facebook: Kauhajoen Karhu Naiset | Instagram 🥎💙

🧭Kauhajoen Karhu - Suunnistus
Kauhajoen Karhun nuoret suunnistajat harjoittelevat ahkerasti ja innokkaasti luonnossa liikkumista kartan avulla. Rastien etsiminen ja suunnistustaitojen harjoittelu on liikunnallista ja hauskaa puuhaa, jossa viihtyvät kaikenikäiset. Seuramme tarjoaakin vaihtoehtoja suunnistuksen harrastamiseen ihan jokaiselle iästä tai taitotasosta riippumatta. Lapsille ja nuorille järjestämme keväästä syksyyn säännöllisiä harjoituksia, leirejä ja kilpailumatkoja, mutta myös perheenä voi lähteä nauttimaan monista tapahtumistamme. Lisätietoa saa Facebookista seuraamalla Kauhajoen Karhu suunnistuksen sivuja tai nettisivuiltamme www.karhusuunnistus.fi. Ota myös seurantaan instatilimme @kauhajoenkarhusuunnistus!

🏃🏽Kauhajoen Karhu - Yleisurheilu
Kauhajoen Karhun Yeisurheilujaoston perinteet juontavat vuoteen 1910 ja toiminta jatkuu vahvalla meiningillä kunniakkaita perinteitä vaalien. Olemme saaneet nuorisotoiminnastamme valtakunnallista tunnustusta mm. Tähtiseura-standardin, Seuracupin menestyksen ja Nuorisotoimintakilpailun voittojen muodossa. Viime kaudella nousimme koko seurana ykkösliigaan. Menestyksemme perustuu tietenkin nuorten urheilijoidemme kovaan kärkeen ja heille tarjottuun monipuoliseen valmennukseen mutta yhtälailla kattavaan harrastajatason toimintaan sekä ammattitaitoisiin ja innostuneisiin ohjaajiin ja valmentajiin.
Talvikaudella meillä toimii viikoittain 6 eri ikä- ja lajiryhmille suunnattua harjoitusvuoroaKoulukeskuksen salissa ja juoksusuoralla.
Mukaan voit tulla vaikkapa YU-koulun (4 - 7 v) tai Junnutreenien (8 – 12 v) kautta ja hakeutua sitten yleis- tai lajiryhmään.
Viime kesäkaudella viikoittain keskuskentällä kokoontuvia ryhmiä oli jopa 13 kpl ja samaa suunnitellaan myös kaudelle 2024.
Ilmoittautuminen toimintaan on varsin helppoa nettilomakkeen kautta.
Lisätietoa toiminnastamme saat kotisivuiltamme sekä somekanaviltamme: Facebook | Instagram 


Kortesjärvi

💪🏽Kortesjärven Järvi-Veikot
Kortesjärven Järvi-Veikot on v. 1925 perustettu yleisseura. Tällä hetkellä seuran toimivia jaostoja ovat suunnistus, hiihto, jalkapallo, lentopallo ja yleisurheilu.
Suunnistusjaosto järjestää vuosittain suunnistuskilpailuja sekä keskiviikkoisin iltarasteja Kortesjärven alueella. Iltarastikalenteri löytyy seuran kotisivulta.
Hiihtojaosto järjestää talvisin nappulahiihtoja ja kesällä/syksyllä hiihtokoulutoimintaa.
Jalkapallossa seuralla on sekä juniorijoukkueita että miesten joukkue. Lisäksi talvisin joukkueita pelaa futsalia.
Lentopallossa on ollut vähän hiljaisempaa. Kasvattajaseurana olemme kunnostautuneet maajoukkueessa tällä hetkellä pelaavien uran alkuvaiheessa.
Yleisurheilun vuosittainen tapahtuma on Purmojärven ympärijuoksu. Jo v. 1937 alkanut tapahtuma järjestetään toisena juhannuspäivänä ja tapahtuma kerää runsaasti osallistujia sekä katsojia.
Kotisivut | Facebook | Instagram


Kristiinankaupunki

🏃🏽Kristiinan Urheilijat ry
Toimintaamme ovat tervetulleita kaikenikäiset liikkumisesta ja yleisurheilusta kiinnostuneet. Ilmoitamme kerhoista, urheilukouluista ja harjoituksista kotisivuillamme sekä facebook-sivuillamme. Ensi kesänä järjestämme esimerkiksi kaksi eri urheilukoulua lapsille ja nuorille urheilijoille Kristiinankaupungissa, jossa käymme läpi eri yleisurheilun lajeja.
Yleisesti ottaen meillä ei ole ennakkoilmoittautumista mihinkään urheilukouluun tai tapahtumaan, riittää, että saapuu paikalle. Ilmoitamme erikseen, jos ilmoittautuminen on tarpeen. 😊

🏐Kristiinan Vesa
Voimistelu ja Urheiluseura Kristiina Vesa ry on perustettu yleisseuraksi 1913 pitkän historian aikana olemme harrastaneet monia lajeja esim. voimistelu, paini, nyrkkeily, pyöräily, shakki, hiihto, yleisurheilu, jalkapallo ja nykyään lajina lentopallo.
Juniorilentopallo lähti kovaan nousuun 2016 ja tänään pelaamme kolmella joukkueella D, C, ja B pojat kilpasarjassa, lisäksi löytyy kolme harjoitus joukkuetta: pallokoulu alaaste ikäisille, sekä yläasteikäiset, ja senioreitten harjoitukset. Kaikki uudet pelaajat tervetulleita joka sarjaan!!
Valmentajat: Jussi Ahonen 0500731363, Heli Kankaanpää 0405122976, Teuvo Lehtinen 0405262237.
Facebook: Lentopalloseura Kristiinan Vesa KriVe.

⛷️Länken Ski
Meillä on laskettelu- hiihto- ja vapaa ajantoimintoja kaikenikäisille. Meidän kotipaikka on luonnonkaunis Pyhävuori. Kaikki ovat tervetulleita meidän toimintaan mukaan. Ottakaa rohkeasti yhteyttä.
www.botombergen.fi

⚽️Sporting Kristina
Seuramme vastaanottaa uusia junioreita joukkue toimintaan läpi vuoden ja kaikki ovat tervetulleita aloittamaan uuden palloilu harrastuksen iloisessa seurassa!
Seurassamme on aktiivista junioritoimintaa tyttöjen sekä poikien joukkueissa. Pienestä kaupungista ponnistaa moni innokas monipuolinen junioripelaaja!
Nuorimmat juniorit edustavat joukkueissa 7v ylöspäin ja vanhimmat juniorit edustavat 17v sarjassa. Kesäisin olemme jo vuosia järjestäneet pallokoulua perheen pienimmille ja hyödynnetty vanhempien junioreiden osaamista pienten palloilijoiden valmennuksessa. Rannikolta on usein matkaa vieraspeleihin ja pelimatkat taittuu joutuisasti omalla linja-autollamme.
Seuramme täyttää tänä vuonna 30vuotta ja sitä tulemme juhlistamaan kesällä iloisissa merkeissä koko seuran voimin!
Seuran yhteyshenkilö: Richard Lähteenmäki, 0404121604, richard.lahteenmaki@krs.fi
Sporting Kristina – Kristiinankaupunki
Instagramissa löytyy seuran tilejä: @sportingkristinaf2013 | @sportingkristinaf11 | @sportingkristinap2015 | @sportingkristinag2009 | @sportingkristina2013


Kurikka

🤸🏼⚽️Kurikan Ryhti
Kurikan Ryhti on vuonna 1917 perustettu urheiluseura, johon kuuluu tällä hetkellä 13 eri lajia.
Jalkapallo/futsal, jossa seurastamme eniten harrastajia. Jalkapallon harjoittelun voi aloittaa jo pallokoulussa eli noin 5 vuotiaana ja harjoittelua voi jatkaa aikuiseksi asti. Tällä hetkellä jalkapallossa joukkueita yhdeksän eri ikäsarjoittain. Jalkapalloon pääsee tutustumaan www.kurikanryhti.fi/jalkapallo ja lisätietoja saa ryhti.jalkapallo@anvianet.fi.
Toinen lajeistamme cheerleading, joka on nopeasti suosiotaan kasvattanut laji. Tällä hetkellä joukkueita 12, joista neljä kisajoukkuetta ja kaksi stunttiryhmää. Nuorimmat harrastajat 4-vuotiaita eikä harrastukselle löydy yläikärajaa. Cheerleadingiin pääsee tutustumaan nettisivuillamme ja toiminnasta on kerrottu lisää täällä. Lisätietoja lajista saa myös cheerleaders.kurikanryhti@gmail.com. Kurikan Ryhti löytyy Facebookista.

🏒Kurikan Ryhti - Jääkiekko
Haluatko aloittaa jääkiekkoharrastuksen? Meillä voit harrastaa kiekkokoulussa (aloittelijat ja alle 12-vuotiaat tytöt ja pojat), luistelukoulussa (yli 3-vuotiaat) ja juniorijääkiekkojoukkueissa (8-18-vuotiaat). Ryhdissä toimii myös matalan kynnyksen kiekkokerho lapsuille ja nuorille sekä tyttökiekkokerho. Haluatko aloittaa jääkiekkoharrastuksen? Jos vastasit kyllä, lähetä meille sähköpostia, soita tai tule käymään jäähallilla!
Liikunta on satsaus lapsen tulevaisuuteen. Terveellinen elämäntapa sisältää lapsilla vähintään kaksi tuntia liikuntaa päivässä! Lisätietoja.
Yhteystiedot: Valmennuspäällikkö Marko Haapala, puh. 044 334 8280 | make.haapala@gmail.com
Jääkiekko on yhteisöllinen harrastus. Liikkujien lisäksi seuran toiminnassa tarvitaan muun muassa valmentajia ja ohjaajia joukkueisiin, kiekkokouluun ja luistelukouluun, huoltajia, jotka mm. teroittavat luistimia, huolehtivat varusteista ja erilaisista tehtävistä pelien ja harjoitusten aikana, joukkueenjohtajia hoitamaan joukkueiden käytännön asioita ja ottelutoimitsijoita peleihin. Tule mukaan liikkumaan tai muuten toimimaan Ryhdissä. Lisätietoja.
Facebook | Instagram

🤼Kurikan Ryhti - Kamppailu-urheilujaosto
Olemme Kurikan Ryhdin Kamppailu-urheilujaosto. Tarjoamme junnupotkis, potkunyrkkeily, kuntonyrkkeily, nyrkkeily, lukkopaini ja hapkido harjoituksia sekä lisäksi Combatfit/Toiminnallista harjoittelua kuntopiirien ja voimaharjoittelun mudossa ohjatusti.
Junnupotkis on 9-12 vuotiaille tytöille ja pojille. Opetuksen tarkoitus on antaa hyvät valmiudet kamppailulajien harrastamiselle. Junnupotkiksessa harjoitellaan nyrkkeilyn, potku- ja thainyrkkeilyn perusteita. Kamppailuharrastus kehittää tasapainoa, omankehon hallintaa ja liikkuvuutta. Harjoitteisiin kuuluu lyöntien, potkujen, väistöjen ja torjuntojen opettelu turvallisesti. Harjoittelussa painotetaan turvallisuutta ja toisen kunnioittamista hauskuutta unohtamatta!
Potkunyrkkeily eli kickboxing on 13 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille. Potkunyrkkeily on moderni ja pelkistetyn tehokas kamppailumuoto. Kickboxing on alkujaan kehitetty täyden kontaktin kilpailumuodoksi, joten lajissa harjoitellaan vain käytännön tositilanteissa toimivia tekniikoita. Potkunyrkkeily sopii tehokkuutensa vuoksi erinomaisesti kuntoilumuodoksi - suurin osa Suomen kolmesta tuhannesta potkunyrkkeilijästä onkin mukana ihan kuntoilumielessä. Suomen Potkunyrkkeilyliitto tarjoaa jäsenilleen mm. korkealaatuista ohjaaja- ja valmentajakoulutusta, motivoivan vyöjärjestelmän, laajat kansainväliset yhteydet sekä säännöllistä kilpailutoimintaa tekniikkaotteluista aina arvokilpailuihin ja ammattilaiskehiin saakka.
Nyrkkeily ja kuntonyrkkeily on 11 vuotiaille ja sitä vanhemmille. Nyrkkeily on varmasti kaikkien tuntema laji. Kilpanyrkkeilyn lisäksi nyrkkeilyssä on mahdollisuus harrastaa myös kuntonyrkkeilyä. Kuntonyrkkeilyn suosio on ymmärrettävissä, koska laji on erittäin monipuolinen kuntoilumuoto kuormittaen harrastajan koko liikuntaelimistöä. Näkyvin ero kilpanyrkkeilyyn on, että harrastaminen ei tähtää ottelemiseen, vaan vastustajina ovat nyrkkeilysalin kaikki muut lyöntivälineet esim. säkeistä seinätyynyihin, maissipusseihin ja päärynäpalloihin. Muuten laji on hyvin pitkälle kilpanyrkkeilijöiden harjoitteiden soveltamista kuntoilumuotoon. Kuntonyrkkeily antaa vapaammat kädet harjoitella kuin kilpanyrkkeilyssä, tehden harrastamisesta vaihtelevan ja monipuolisen liikuntamuodon. Harvassa liikuntamuodossa harrastaja kuormittaa niin paljon ylävartaloaan kuin kuntonyrkkeilyssä. Laji sopii siis erittäin hyvin esim. istumatyöntekijöille, jotka kärsivät niska- ja hartiaseudun jäykkyydestä ja kiputiloista. Kuntonyrkkeily edellyttää kuitenkin harrastajaltaan tietyn tasoisen perustekniikan, jotta lajiharjoittelusta tulee turvallista ja tarkoituksenmukaista.
Lukkopaini on 15 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille. Lukkopaini on kamppailulaji, jossa päämääränä on hallita vastustajaa pystyssä tai matossa ilman lyöntejä erilaisten käsi- ja jalkalukkojen sekä kuristusten avulla. Lajin perustan muodostavat pystypaini, mattopaini, nivellukot ja kuristukset. Harjoituksiin kuuluvat erilaiset kaadot, maahanviennit ja oman position parantaminen. Laji on monipuolinen, sillä siinä yhdistyvät kaikkien matto-ottelua sisältävien kamppailulajien tekniikat. Muista lajeista lukkopaini muistuttaa eniten brasilialaista jujutsua.
Kwan Nyom Hapkido on 14 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille. Hapkido on käytännönläheinen kamppailu- ja itsepuolustuslaji, joka opettaa kokeneemmallekin harrastajalle uutta! Laji tarjoaa useita mahdollisuuksia harjoitteluun ja helpon tavan oppia taitoja ja tekniikoita mukautuen tarpeisiisi ja aikatauluihisi.
Combatfit - toiminnallinen harjoittelu on 15 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille. Voimaominaisuuksien oikeaoppinen kehittäminen luo perustan kaikelle harjoitukselle, mutta on myös jokapäiväisen jaksamisen perusta. Tunneilla käytetään monipuolisesti salin kaikkia välineitä: kahvakuulia, levytankoja ja vapaita painoja. Voimaominaisuuksien kehittämiseksi voimatunneilla harjoitellaan perusliikkeitä, kuten maastavetoa ja erilaisia kyykkyharjoitteita. Myös eri punnerrukset ja leuanvedot tulevat tutuiksi. Toiminnallinen kuntopiiri on monipuolinen ja tiukkatempoinen circuit-tunti, jossa vaihtelevat lihaskunto- ja aerobiset osuudet. Tunnin aikana vahvistetaan koko kehon lihasryhmiä tavoitteena tasapainoinen ja terve keho. Harjoitukset ovat toiminnallisia, vaihtelevia, intensiivisiä ja jokaisen omalle tasolle soviteltavia. Tällä tunnilla sinä määräät tahdin aikaa vastaan.
Junnupotkiksen, potkunyrkkeilyn ja nyrkkeilyn alkeiskurssit starttaavat syksyisin syyskuun tietämillä sekä vuoden vaihteessa tammikuun lopulla, mutta lajeista kiinnostuneet voivat tulla mukaan myös kesken kauden. Kamppailulajeissa perustekniikkaa harjoitellaan joka treeneissä, niin mukaan pääsee sujuvasti. Kiinnostuneet voivat tulla kamppailusalille ennen treenin alkua ja liittyä mukaan. Tai voi kysellä treeneistä ja lajeista sähköpostitse kurykamppailujaosto@gmail.com tai soittaa viestintävastaavalle Anu Muurimäki puh. 040 5437 094. Somekanavien kautta voi laittaa myös viestiä.
Harjoitusajat löytyvät somekanavilta sekä kamppailujaoston nettisivuilta. Nettisivustolla myös tarkempaa tietoa lajeista sekä harrastamisen hinnasto.
Nettisivusto | Facebook | Instagram

🏊🏼Kurikan Ryhdin uintijaosto
Kurikan ryhdin uintijaoston tavoitteena on parantaa ja ylläpitää lasten, nuorten ja aikuisten uimataitoa. Jaoston toiminnassa edetään Suomen uimaliiton lanseeraaman Vesitaituriksi Uimaseurassa ohjelman mukaisesti ja taitoja harjoitellaan usealla eri tasolla. Meillä voit saavuttaa tavoitteitasi ja jatkaa uimista niin kauan kuin haluat.
Uimarin polku voidaan aloittaa samana vuonna, kun lapsi täyttää 5 vuotta Vesitaiturit- ryhmästä, joka on suunnattu uimataidottomille lapsille. Tästä jatkamme Vesiralliryhmässätasoilla 1 – 4. Ryhmä valitaan lapsen taitojen perusteella. Polku jatkuu Tekniikkarallin kautta kunto- tai kilpauinti ryhmässä.
Ilmoittautuminen uusille uimareille alkaa kesäkuussa. Uusia uimareita voimme ottaa rajoitetusti turvallisissa rajoissa. Kausi aloitetaan yhteisellä leirillä elokuun lopulla ja harjoitukset alkavat syyskuun alussa. Kilpailuryhmät aloittavat jo elokuun puolivälissä. Mukaan on mahdollista päästä myös kesken kauden, jos ryhmissä on tilaa.
Kaikilla tasoilla kouluttajana toimivat suomen uimaliiton koulutuksen käyneet ohjaajat.
Nettisivut | Facebook | InstagramLapua

🏒Lapuan Virkiä - Jääkiekko
Virkiän jääkiekkojaosto on yksi koko seuran 13 jaostosta. Virkiä on vuonna 1907 perustettu lapualainen yleisseura. Jääkiekkojaosto liikuttaa kauden mittaan noin 200 lasta ja nuorta jääurheilun parissa. Joukkueita on aina luistelu/kiekkokoulusta aikuisten ryhmiin saakka.
Virkiä jääkiekon tarkoituksena on mahdollistaa kaikille seurassa  harrastaville toimintaympäristö, jossa voi harjoitella ja pelata omalla taitotasollaan motivoituneen ja koulutetun valmennuksen ja toimihenkilöiden ohjauksessa. Pääpaino on jääkiekon harrastamisessa. Tavoitteena kuitenkin tehdä se niin laadukkaasti, että mikäli lapsi tai nuori haluaa kokeilla kilpaurheilla lajin parissa, on hän saanut tarvittavat perustaidot.
Kaikki ovat tervetulleita jääkiekon pariin Virkiä Hockey junioreissa!!
Nettisivu | Facebook | Instagram

🥎 Lapuan Virkiä - Pesäpallo
Lapuan Virkiän pesäpallolla on joukkueita lähes kaikissa ikäluokissa ja pesäpallon harrastajia seurassa on yli 150.
Uudet harrastajat: Ota yhteys junioripäällikkö Emma Kiviniemeen (puh. 044 252 4561 tai virkiappjuniorit@gmail.com)
Pesäpallo on Lapualla edullinen, matalan kynnyksen harrastus kaikenikäisille!
Nettisivut | Facebook | Instagram

🧭 Lapuan Virkiä - Suunnistus
Virkiän suunnistuksen toiminta on suunnattu kaiken ikäisille henkilöille. Harrastamisen tasoja on monia tavoitteellisesta kilpailijasta iltarasti kävijään. Tätä lajia voit harrastaa omalle tasolle sopivalla tavalla. Voit haastaa itseäsi kilpailuissa yksin ja yhdessä joukkueen kanssa tai sitten vain nauttia luonnon rauhoittavasta tunnelmasta. 🌲 Suunnistus kannattaa aloittaa suunnistuskoulun kautta, sillä siellä opit suunnistustaidon ja miten karttaa luetaan. Suunnistuskouluja järjestetään lapsille, nuorille ja aikuisille. Mukaan toimintaan voit kuitenkin tulla matalalla kynnyksellä milloin vain esimerkiksi kesän iltarasteilla käymällä.
Suunnistuksen kautta tapaat uusia ihmisiä ja tutustut Suomeen aivan uudella tavalla, sillä pääset näkemään monien kaupunkien erilaisia maastoja. Yhdessä teemme leirejä eri maihin, myös Espanjan metsät tulevat tutuiksi suunnistus leireillä.
Nettisivut | Facebook | Instagram


Närpiö / Närpes

🏒Kraft Hockey
Kraft Hockey är en ishockeyförening som riktar sig för hockeyinstresserade i alla åldrar och från ett vida distrikt, här finns spelare från Närpes, Kristinestad, Kaskö och Teuva. I skridskoskolan och hockeyskolan kan man börja som väldigt ung, och vill man spela i lag så finns i föreningen juniorlag från de yngsta U9 upp till U18. Under träningarna får man spelglädje, mängder med nya kunskaper samt möjlighet att avancera i den takt man önskar tack vare motiverade tränare och möjlighet till mycket istid. Hockeyskolan, skridskoskolan och alla lagen tar gärna emot nya spelare så ta frimodigt kontakt. Hjärtligt välkomna med i hockeygemenskapen!

Kraft Hockey on jääkiekkoseura, joka on suunnattu kaiken ikäisille jääkiekon harrastajille. Pelaajat tulevat laajalta alueelta; Närpiöstä, Kristiinankaupungista, Kaskisista ja Teuvalta. Luistelukoulussa ja kiekkokoulussa voi aloittaa hyvin nuorena - tarkoitettu alle 8-vuotiaille. Vanhemmille lapset voivat pelata joukkueissa - Kraft Hockey:lla on jokaiselle ikäryhmälle oma joukkue. Treenien aikana saa pelaamisen iloa, paljon uutta tietoa ja mahdollisuuden edetä haluamallasi vauhdilla motivoituneiden valmentajien  ansiosta. Jääkiekkokoulu, luistelukoulu ja kaikki joukkueet ottavat mielellään vastaan uusia pelaajia, joten ota rohkeasti yhteyttä. Tervetuloa jääkiekkoyhteisöön!
Hemsida/Kotisivu: krafthockey.fi | Facebook: Kraft Hockey Juniors  | Instagram: krafthockey_juniors


Seinäjoki

🏈🤸🏼Crocodiles - Jenkkifutis & cheerleading

Jenkkifutista vai cheerleadingia? Crocodiles tarjoaa mahdollisuuden molempiin.
Amerikkalainen jalkapallo on monipuolinen ja useita rooleja mahdollistava joukkuepeli, jossa jokaisen yksilön panos omalla osa-alueellaan muodostaa kokonaisuuden. Koska eri pelipaikat vaativat pelaajilta erilaisia ominaisuuksia, laji sopii yhtä lailla pienelle ja vikkelälle kuin isolle ja voimakkaalle kaverille. Liikkeelle pääsee omilla urheiluvarusteilla, sillä seuralta voi aluksi lainata varusteita harjoitusten ajaksi. Aloittaa voi alakouluikäisenä ja mukaan pääsee milloin vain.
Cheerleading on monipuolinen hyppyjä, tanssia, akrobatiaa ja stuntteja eli nostoja sekä kannustushuutoja yhdistelevä joukkueurheilulaji. Cheerleading on myös vauhdikas ja taitoa vaativa laji, jonka iloinen mukaansa tempaava energia välittyy nopeasti yleisöllekin. Nuorimmat harrastajamme ovat päiväkoti-ikäisiä.
Lisätietoja https://crocodiles.fi/jenkkifutis/juniorit/ & https://crocodiles.fi/cheerleaderit/.
Facebook: Seinäjoki Crocodiles | Crocodiles Juniorit | Crocodiles cheerleaders
Instagram: Seinäjoki Crocodiles | Crocodiles Juniorit | Crocodiles cheerleaders

🏐Nurmon Jymy Lentopallo
Nurmon Jymy Lentopallo eli JymyLentis on junioriseura, jonka tavoitteena on tarjota lapsille ja nuorille monipuolisia mahdollisuuksia kehittää taitoja ja nauttia urheilusta turvallisessa ilmapiirissä. Lentopalloharrastus tarjoaa lisäksi sosiaalisen ympäristön, jossa on mahdollista kehittää tiimityöskentelyn taitoja. JymyLentiksessä toiminta on suunnattu pääosin lapsille sekä nuorille. Tämän lisäksi seurassa on aikuisten harraste- ja kilpatason joukkueita.
JymyLentiksestä löydät lisätietoa nettisivuiltamme.  Jos kiinnostuit, niin ota rohkeasti yhteyttä!

🥎Nurmon Jymyn pesäpallojuniorit
Tarjoamme Seinäjoen alueella matalan kynnyksen pesäpalloharrastamista. Tyttöjoukkueemme pelaavat E- ja D-junioreissa (2010-2013 syntyneet) ja pojat eri sarjoissa 15-vuotiaista ylöspäin.
Joukkueemme tekevät laajaa seurayhteistyötä alueen muiden seurojen kanssa, jotta voimme tarjota kaikille pelaajille sopivantasoista harrastamista mahdollisimman paljon. Pesäpallojunioreissamme urheilee n. 50 pelaajaa.
Joukkueet harjoittelevat Nurmon alueella 4-5 kertaa viikossa.
Mukaan pääsee joustavasti ottamalla yhteyttä joukkueenjohtajiin, niin kerromme lisää! (Jenni Koski, jennikakoski@gmail.com, tytöt. Miika Voipio, miika.voipio@peab.fi, pojat)
Nettisivut | Facebook | Instagram miehet | Instagram tytöt

🏑 Nurmon Jymyn salibandyjuniorit
Nurmon Jymyn salibandyjaoston toiminta liikuttaa nuorisoa, aikuisia harrastajia ja kilpaurheilijoita. Toimintamme luo merkitystä perheiden arkeen, edistää kansanterveyttä ja yhdistää ihmisiä yhteisen asian äärelle.
Tarjoamme toimintaa kerhoikäisistä aikuisiin kilpa- sekä harrastetasolla. Toimintamme tavoitteena on olla laadukasta ja monipuolista. Tuemme monilajisuutta ja huomioimme erilaiset tarpeet. Toivotamme kaikki halukkaat mukaan toimintaamme!
Uusi visio ja strategia kehittävät toimintamme laatua. Uutena tärkeänä kasvun kohteena on nais- ja tyttösalibandy.
Nurmon Jymy salibandy täyttää 30 vuotta. Junioreidemme esikuvat löytyvät seuramme edustusjoukkueesta. Edustusjoukkue pelaa Suomalaisen salibandyn korkeinta sarjaa F-liigaa. Ylpeä, rehellinen ja perinteinen.
Nettisivut | Facebook | Instagram

💃🏼Samba Tropical
Rytmiä, väriä, iloa, energiaa ja kimallusta!✨ Samba Tropical ry on sambakoulu Seinäjoella, joka tarjoaa brasilialaisen karnevaalisamban tanssin- ja soitonopetusta. Olemme monipuolisen sambatoiminnan yhdistys, jossa onnistuu niin harrastaminen liikunnan ja musiikin ilosta kuin myös elämäntapaharrastaminen tanssin, soiton, esiintymisen, käsitöiden ja yhdistystoiminnan parissa.
Sambaharrastus sopii kaikenikäisille. Järjestämme viikkotunteja niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin ja tunneillemme saa hypätä mukaan milloin vain! Ryhmiimme ei siis tarvitse ilmoittautua erikseen, lukuun ottamatta liikunta- ja toimintarajoitteisille tarkoitettua soveltavan samban ryhmää. (Soveltavan samban lisätiedot ja ilmoittautumiset: Riia, 0400 632 719).
Tutustu tuntitarjontaamme nettisivuillamme osoitteessa sambatropical.fi ja tule mukaan kokeilemaan mukaansatempaavaa sambaharrastusta!
Facebook | Instagram | TikTok

⚽️Seinäjoen Jalkapallokerho
SJK-juniorit on monitasoseura, joka tarjoaa mahdollisuuden jalkapallon harrastamiselle aina 4-vuotiaista Snadikerholaisista ikäihmisten Walking Footballiin eli kävelyjalkapalloon. Lisäksi tarjolla on erityisryhmien liikuntaa Tiikereiden ja Power Chairin muodossa. SJK-junioreissa voit harrastaa jalkapalloa tai tavoitella omaa huippua. Kaikki ovat tervetulleita meidän toimintaa mukaan.
Toimintaan pääsee mukaan milloin vain. Ota yhteys ikäluokan joukkueenjohtajaan tai ilmoittaudu mukaan nettisivuilla. Facebook | Instagram

🥎 Seinäjoen Maila-Jussit
Seinäjoen Maila-Jussit on yksi maan suurimmista pesäpalloseuroista ja liikuttaa noin 500 seinäjokista lasta ja nuorta. Harrastustoiminta alkaa jo neljävuotiaiden pesisliikkarista ja keihäänkärkenä on edustusjoukkueet Naisten Superpesiksessä ja Miesten Ykköspesiksessä. Tuohon väliin mahtuu joukkueet joka ikäluokassa niin pojissa kuin tytöissäkin ja mukaan Jussi-perheeseen mahtuu aina uusia harrastajia. Yhteystiedot löytyvät Maila-Jussien nettisivuilta, joten ei muuta kuin viestiä vetäjille, mikäli pesiskärpänen on puraissut! Sometilit: @mailajussit @Seinäjoen Maila-Jussit

🤼Seinäjoen Paini-Miehet
Seinäjoen Paini-Miehet tarjoaa painissa harjoittelumahdollisuuden nassikoista (4 v.) aivan kansainvälisen kilpatason urheilijoihin asti niin tytöissä kuin pojissakin.
Nettisivut | Facebook

⛸️Seinäjoen Taitoluistelijat
Seinäjoen Taitoluistelijat ry on iloinen ja aktiivinen taitoluisteluseura, jossa kaikenikäisillä ja -tasoisilla luistelijoilla on mahdollisuus päästä kehittämään omia taitojaan. Tarjoamme monipuolista valmennusta aina harrasteluistelijoista kilpailijoihin asti. Seurassamme vallitsee kannustava ilmapiiri, jossa jokainen luistelija saa loistaa omalla tavallaan. Tervetuloa mukaan Seinäjoen Taitoluistelijoihin, missä rakennamme luistelun iloa 🩵Yhdessä 🩵 Ilolla 🩵 Kehittyen 🩵
Mukaan pääset ottamalla yhteyttä toimistosihteeriin taitoluistelu@plu.fi tai suoraan ryhmän tai joukkueen valmentajaan.
Nettisivut | Facebook | Instagram

🏊🏼 Seinäjoen Uimarit -58
Seinäjoen Uimarit -58 ry on kilpauintiin keskittyvä seura. Toiminnassamme on mukana kaikenikäisiä uimareita alle kouluikäisistä aikuisiin. Uintiryhmiä on yhdeksän ja uimarit sijoitetaan sopivaan ryhmään ikä- ja taitotaso huomioiden. Lisäksi Seinäjoen Uimarit järjestää Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratuella kurssimuotoisia uimakerhoja aivan pienimmille uimareille. Uinti on siis sopiva laji aivan jokaiselle!
Lisätietoja seurastamme sekä uintiryhmiin liittymisestä löydät nettisivuiltamme. Voit ottaa rohkeasti yhteyttä myös valmennuksesta vastaavaan, Tiina Laihoon, sähköpostilla tiina.laiho@seui.fi.
Facebook | Instagram

🤸🏼Seinäjoen Voimistelijat
Seinäjoen Voimistelijat järjestää monipuolista, kaiken ikäisten harrasteliikuntaa. SVO tarjoaa valmennus- ja kilpailutoimintaa akrobatiavoimistelun, joukkuevoimistelun, kilpa-aerobicin, tanssillisen voimistelun, TeamGymin, telinevoimistelun ja Special Olypics rytmisen voimistelun ryhmille. Seurassa toimii aktiivisesti myös Uskollisuuden Kilta.
Seuran tavoitteena on tuoda jäsenille iloa ja elämyksiä liikunnan kautta, sekä tuottaa positiivisia yhdessä tekemisen tunteita kaiken ikäisille. Seuran keskeisenä teemana on edistää lasten, nuorten ja aikuisten liikuntaharrastusta tuoden terveysliikunta näkyvämmäksi.
Tule mukaan seuran toimintaan tutustumalla tarjontaan nettisivuilta ja ottamalla yhteyttä itseä kiinnostavan ryhmän vetäjään! Yhteystiedot löytyvät nettisivuilta! Facebook | Instagram

🤸🏼Seinäjoki Silver Sharks
Seinäjoki Silver Sharks on cheerleading seura, jonka tavoitteena on sytyttää jokaisessa harrastajassa into ja palo liikkumista sekä lajia kohtaan, joka kantaa läpi koko elämän. Seura on perustettu 2012 ja toiminnan lähtökohtana on tarjota laadukasta ja kannustavaa valmennusta sekä laadukkaat ja turvalliset harjoitustilat. Seuran tarkoitus on tukea ensisijaisesti kilpacheerleadingin kehittymistä ja tehdä lajia tunnetuksi omalla alueella.
Seurassa on toimintaa tarjolla eri ikäisille sekä eri tasoisille. Harrastamisen jatkumista tuetaan eritasoisilla ryhmillä, jotka tukevat harrastajan kasvua urheilijana koko eliniän ajan. Kilpaurheilun rinnalle tarjoamme jokaiselle ikäryhmälle myös puhtaasti harrastusliikuntaa tukevaa liikkumista harrastejoukkueiden muodossa. Tutustu tarjontaa seuran nettisivuilla ja tule mukaan toimintaan.
Ensi kauden ilmoittautumiset harrastejoukkueisiin aukeavat elokuussa 2024.
Harrastejoukkueisiin ilmoittautuminen myclubin kautta, Kurssit (myclub.fi).
Nettisivut | Facebook | Instagram

⚽️Sepsi-78
Sepsi-78 on Seinäjoen vanhin jalkapalloseura, jonka juuret ulottuvat pitkälti yli 90 vuoden taakse. Seuran toiminnan painopiste on jo hyvin pitkään ollut laadukas juniorityö. Sen ensimmäisenä portaana on Pallokoulu, johon pelaajia tulee mukaan jo 4 vuoden iässä. Tällä hetkellä seurassa on Pallokoulun lisäksi ikäkausijoukkueet sarjoissa P8-P14, lisäksi edustusjoukkue pelaa piirin 5.divisioonassa.
Seura pyörii täysin vapaaehtoisvoimin, ja tämä yhdistettynä hyvän varainhankinnan ja taloudenpidon kanssa tarkoittaa sitä, että jalkapallon harrastaminen Sepsin joukkueissa on pystytty pitämään varsin edullisena. Kaiken kaikkiaan matala kynnys harrastuksen aloittamiseen ja ”jalkapallo kuuluu kaikille” -ideologia ovat keskeisiä periaatteita Sepsissä.
Uusia pelaajia otetaan avosylin mukaan koko ajan myös kesken kauden. Sepsissä on käytössä ilmainen kuukauden kokeilujakso, jonka aikana voi tutustua ja tunnustella, haluaako jatkaa pidempään.
Joukkueiden yhteystiedot löytyvät sepsi78.net -osoitteesta yläpalkin Joukkueet-valikosta. Toivottavasti uusia innokkaita pelureita löytyy tänäkin vuonna tämän mukavan harrastuksen pariin!
Facebook | Instagram


Teuva

🏃🏽Teuvan Rivakka - Yleisurheilu
Teuvan Rivakka on vuonna 1902 perustettu noin 5000 asukkaan Teuvan kunnassa toimiva yleisseura, jonka yhtenä toimivana jaostona Rivakan yleisurheilujaosto on.
Rivakan yleisurheilujaosto on ollut Nuoren Suomen ja Suomen Urheiluliiton sinettiseura jo vuodesta 2002 ja vuodesta 2018 alkaen sinetti muuttui uudeksi Tähtiseuramerkiksi, jonka myöntävät Suomen Olympiakomitea ja Suomen Urheiluliitto yhdessä. Merkki kertoo yleisurheilujaoston laadukkaasta ja suunnitelmallisesta nuorisourheilusta ja seuratoiminnasta.
Toiminnan tavoitteena on ylläpitää yleisurheilutoiminnan taso ja laatu paikkakunnalla sekä pyrkiä nostamaan motivoituneita urheilijoita kansalliselle edustustasolle samalla kuitenkin panostaen nuorisotoiminnan jatkuvuuteen ja laatuun nostamalla kaikenikäisten jäsenten perusliikuntamääriä.Toiminnan peruslähtökohtana on laadukas urheilijakeskeinen toimintatapa, jolla pyritään saamaan mukanaoleville elinikäinen myönteinen suhtautuminen liikuntaan ja yleisurheiluun.
Talvikautena (loka-huhtikuu) harjoitustoimintamme keskittyy pääosin yhteisharjoituksiin Teuvan yhtenäiskoululle kahden eri ikäryhmän harjoituksiin; 7-11-vuotiaiden junnujumppaan ja 12 + ikäisten yleisharjoitukseen sekä yhteisharjoituksiin naapuriseurojen yhteisharjoituksissa.
Kesäkaudella (touko-syyskuu) harjoitustoiminta keskittyy Teuvan urheilukentälle, jossa eri ikäryhmät kokoontuvat kaksi kertaa viikossa yhteisharjoituksiin. Kesätoiminnassa ikäryhminä ovat Vekarat (5-7 v.), Sisut (8-11. v) ja Nuoret (12 +). Lisäksi vanhemmille on omia lajikohtaisia harjoituksia, jolloin harjoituspaikkoina voivat toimia mm. Riipin urheilukenttä tai Pappilankankaan kangasmaastot.
Mukaan toimintaamme voi ilmoittautua mm. Suomisportin kautta tai tulemalla mukaan harjoituksiin. Lisätietoa seurastamme ja sen toiminnasta löydät: kotisivultamme, Facebookista, Instagramista tai Youtubesta.


Töysä

🏑PalloSuharit
PalloSuharit, eli PaSu on vuonna 1995 perustettu Töysäläinen  palloilulajien erikoisseura, päälajina salibandy.
Seuralla on  80 lisenssi pelaajaa salibandyliiton sarjoissa, joista 44 on juniori pelaajia kolmessa eri joukkueessa. Pojat 14 sarjassa pelaajia on 17. Tytöt 14 sarjassa pelaajia on 16. Tytöt 12 sarjassa pelaajia on 11.
Juniori joukkueissa pelaajia on ympäri maakuntaa, Töysästä, Alavudelta, Ähtäristä ja Kuortaneelta. Harjoitukset on kaksi kertaa viikossa.
PalloSuharit on seura  jossa rakennetaan koko elämän mittaisia harrastepolkuja juniorista vaariin saakka. Toimintamme perusta junioriurheilussa on, että kaikkien tulee saada harrastaa tuloluokasta riippumatta ja että kaikki ovat kentällä saman arvoisia.
Jos juniori salibandy harrastuksena kiinnostaa niin ota rohkeasti yhteyttä.
Yhteyshenkilö: Juha-Pekka Aittolampi 0401417995
Instagram: @pallosuharit_t14 | Facebook: PalloSuharit | Facebook: PalloSuharit T14 | Sähköposti: pallosuharit@hotmail.comVimpeli

💪🏽Vimpelin 4H-yhdistys
Vimpelin 4H-yhdistys on paikallinen ja kehittyvä 6-28-vuotiaille suunnattu lasten ja nuorten elämänhallintaa ja yritteliäisyyttä tukeva yhdistys.  4H-harrastuksessa lapsi ja nuori kasvaa kohti vastuullista ja yritteliästä aikuisuutta, periaatteena on oppia ja kokea itse tekemällä ja käytännönläheisesti. Lapset ja nuoret saa toiminnassamme osallisuuden ja yhteenkuuluvaisuuden kokemuksen sekä valmiuksia aktiiviseen kansalaisuuteen, työelämään ja yrittäjyyteen. Teemme syrjäytymisen ennaltaehkäisevää työtä, että jokainen lapsi ja nuori kokisi olevansa tärkeä yhteiskunnassamme.
Lisätietoa yhdistyksestämme saat kotisivuiltamme.
Facebook | Instagram

 

🥎🏀Vimpelin Veto
Vimpelin Veto on monilajiseura, jonka pääpaino on pesäpallossa sekä koripallossa. Toimintaa tarjotaan kaiken ikäisille aina 4-5 vuotiaiden palloilukerhoista harmaakarhujen (45v->) ikäluokkiin asti. Joukkueisiin mukaan voi liittyä ottamalla yhteyttä joko suoraan valmentajiin tai seuran yhteyshenkilöön.
Nettisivut | Instagram Superpesis | Instagram juniorit
Yhteyshenkilöt:
Jukka-Pekka Kujala, veto@japo.fi, 040 5350430
Santeri Syynimaa vetojuniorit@japo.fi, 044 2990997Ylihärmä

🥎Ylihärmän Pesis-Junkkarit
Ylihärmän Pesis-Junkkarit liikuttaa pohjalaista pesisväkeä laajalla ikähaitarilla. Nuorimmat 3-6-vuotiaat harrastavat Pesisliikkarissa, jossa opetellaan leikinomaisesti laji- ja ryhmätaitoja. Varsinaista joukkuetoimintaa seurassa tarjotaan G- ikäisistä aikuisten sarjoihin saakka. Tutustu seuraamme ja joukkueisiimme nettisivuillamme, sieltä löytyvät myös joukkuekohtaiset yhteystiedot heti etusivun linkin takaa. Ylihärmän Pesis-Junkkarit toivottaa uudet harrastajat tervetulleiksi seuraamme!
Facebook | InstagramÄhtäri

💪🏽Ähtärin Urheilijat
Nettisivut
Ähtärin Urheilijat on urheilun yleisseura, jonka päälajit ovat tällä hetkellä yleisurheilu, hiihto, frisbeegolf, pesäpallo, suunnistus ja lentopallo. Seuramme liikuttaa toistasataa Ähtärin ja lähialueen lasta ja nuorta; lajista riippuen harrastus- ja kilpailumahdollisuuksia löytyy myös aikuisille. Yleisurheilulla, hiihdolla ja suunnistuksella on pitkät perinteet ja harrastajia sekä kilpailijoita on vuodesta toiseen eri ikäluokissa. Pesäpallo, frisbeegolf ja lentopallo ovat olleet viime vuodet kovassa nosteessa ja harrastajamäärät ovat kasvaneet näissä lajeissa kovaa vauhtia.
Seuran ja jaostojen tilit Facebookissa: Pääseura | Pesäpallo | Yleisurheilu | Frisbeegolf | Hiihto
Jaostojen ja joukkueiden tilit Instagramissa:
Pesäpallo @ahtu_pesapallo ja @ahtu_dt_ct | Yleisurheilu @ahtarinurheilijat_yleisurheilu | Lentopallo @ahtulentopallo ja @ahtulenttis
Seuraamme /lajeihin/joukkueisiin voi olla suoraan yhteydessä sometilien kautta tai ottamalla yhteyttä seuran pj Markku Autioon (make.autio@gmail.com, 0504798769) tai Outi Pilliin (outi.pilli@hotmail.com, 0407640696) , jolloin ohjaamme tiedustelut oikeaan lajiin/joukkueeseen. 😊