Reila Palvelut Oy ja Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa turvallisuuspalvelujen kumppaniksi


28.8.2024

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa (Eepee) on tehnyt Reila Palvelut Oy:n kanssa sopimuksen, jonka myötä Reilasta tulee Eepeen turvallisuuspalvelujen kumppani syksyn 2024 aikana. Sopimuksen myötä Reila tulee myös koordinoimaan ja kehittämään turvallisuuspalvelujen tuottamista yhteistyössä Eepeen kanssa.

Eepee ja S-ryhmään kuuluva turvallisuusalan asiantuntijayritys Reila ovat sopineet Eepeen turvallisuuspalveluita koskevasta yhteistyöstä. Yhteistyön myötä Reila ottaa vastuun Eepeen vartiointi- ja hälytyspalvelujen sopimushallinnasta ja kehittämisestä yhteistyössä Eepeen kanssa.
Eepeen nykyiset vartiointisopimukset siirtyvät yhteistyön myötä Reilan koordinointiin.
Toimipaikkojen arkeen ei muutoksella ole toistaiseksi vaikutusta. Palvelut jatkuvat ennallaan ja nykyiset toimintatavat säilyvät. Eepee ja Reila tulevat tiedottamaan mahdollisista käytännön muutoksista erikseen.

– Reila on ottanut käyttöön uusia toimintamalleja vähittäiskaupan turvallisuuteen liittyen ja osoittanut niiden toimivuuden käytännössä. Yhteistyön myötä saamme erityisesti S-ryhmän tarpeisiin keskittyneen toimijan kehittämään turvallisuustoimintojamme, vahvassa yhteistyössä Eepeen ja muiden sidosryhmien kanssa. Reila tuottaa tällä hetkellä myös käteisrahahuoltopalvelut Eepeelle ja näemme tämän erinomaisena jatkumona olemassa olevalle yhteistyölle, kertoo Eepeen talousjohtaja Tuomo Långnabba.

 

Lisätietoja:
Eepee, talousjohtaja Tuomo Långnabba 010 764 6207, tuomo.langnabba@sok.fi
Reila, liiketoimintajohtaja Mikko Koskinen, 010 768 2421, mikko.koskinen@reila.fi