Sommarjobb 2023

Kom och jobba hos oss!

Arbetsansökan för sommarjobb är slut.

Om du är nybörjare eller erfaren inom arbetslivet, kom och jobba hos oss!

Vi söker sommarjobbare för kundserviceuppgifter på våra verksamhetsställen. Vi erbjuder bl.a. vikariat för sommarledigheter för försäljare, anställda i trafikbutiker, ABC-kockar, restaurangkockar, servitörer, receptionister, våningsvärdinnor och herr- och damfrisörer samt arbetspraktik.

Ansökningstid: 30.12.2022 - 31.3.2023.
Obs! Vi vill gärna höra från dig inom kort. vi börjar behandla ansökningarna snarast möjligt och kan rekrytera redan under ansökningstiden.

I sommarjobbsansökan samarbetar vi med Go On.
Du kan ställa frågor om sommarjobbsansökan, arbetsuppgifterna och hur ansökningen framskrider på https://go-on.fi/team/seinajoki/
Vi ger information om hur ansökningen framskrider under hela rekryteringsprocessen.

 

Av våra kundservicemedarbetare förväntar vi oss entusiasm och en genuin vilja att jobba med kundservice. Arbetet i våra olika kundserviceuppgifter lyckas bäst om du gillar att lära dig nya saker, har initiativförmåga och är intresserad av att jobba i ett team. Verksamhetsställets öppettider bestämmer våra arbetstider, och vi hoppas därför att du kan jobba i olika arbetsskift.
Vi önskar att du är minst 18 år. Vi beaktar även ansökningar från yngre personer, som är minst 15 år, för arbetsuppgifter som lämpar sig för unga anställda.

Vi erbjuder S-gruppens/Eepees utmärkta personalförmåner. Våra köpförmåner är tillgängliga för hela ditt hushåll under din anställning, på vissa villkor. Läs mer om våra köpförmåner för personalen: https://s-ryhma.fi/sv/arbetsplatser/varfor-till-s-gruppen

Studerar du till ett yrke – jobba hos oss med sommarläroavtal! Hör dig för med din läroanstalt.

Vi offentliggör ansökningen till Bekanta dig med arbetslivet och förtjäna-sommarpraktik separat vid ett senare tillfälle.