Sommarjobb 2022

Kom och jobba hos oss!

Om du är nybörjade eller erfaren inom arbetslivet, kom och jobba hos oss!

Vi söker SOMMARANSTÄLLDA till UPPGIFTER INOM KUNDTJÄNST vid våra verksamhetsställen.

Vi erbjuder sommarvikariat för och arbetspraktik som bl.a. försäljare, trafikbutiksanställd, ABC-kock, restaurangkock, servitör, receptionist, våningsskötare och barberare-frisör.

Vi erbjuder ett ansvarsfullt sommarjobb, vi är med i Vastuullinen kesäduuni -kampanjen.

Vi erbjuder intressanta och omväxlande uppgifter inom kundbetjäning och därmed möjligheten att få värdefull arbetserfarenhet. Vi har många inspirerande arbetsplatser med fungerande och moderna arbetsförhållanden. Ditt team ger dig en praxisnära orientering. Och som bonus på allt erbjuder vi utmärkta personalförmåner. Och det var inte allt; hela ditt hushåll kan, med vissa förbehåll, utnyttja Eepees/S-gruppens personalförmåner under hela den tid du är anställd hos oss.

Vi väntar oss att de som jobbar med kundtjänst är entusiastiska och genuint intresserade av kundbetjäning. Arbete inom kundtjänsten lyckas bäst om du är ivrig på att lära dig nya saker, initiativrik och intresserad av teamarbete. Verksamhetsställets öppettider bestämmer våra arbetsskift, så vi hoppas att du kan arbeta i olika skift.

Du är väl minst 18 år gammal. Vi beaktar också ansökningar som yngre personer (minst 15 år fyllda) lämnar för arbetsuppgifter som lämpar sig för unga arbetstagare.

Ytterligare uppgifter och ansökan

Fundera på inom vilken av våra branscher du skulle vilja arbeta och vart du kan åka. Om du blir vald, kommer du i början av din anställning att erbjudas möjligheter att utvidga området där du arbetar och att enligt dina talanger och din situation ta emot skift på våra olika verksamhetsställen.

Vänd dig till enheten du söker till för mer information om sommarrekryteringen, arbetsuppgifterna och om hur ansökan framskrider. Vi meddelar per e-post om hur ansökan framskrider.

OBS! HÖR GÄRNA AV DIG SNART. VI BÖRJAR SÅ SNART SOM MÖJLIGT GÅ IGENOM ANSÖKNINGARNA, OCH VI KAN GÖRA VAL REDAN UNDER ANSÖKNINGSTIDEN.

Ansökningstiden 17.12.2021-13.3.2022

Vi publicerar senare separat en sommarjobbsansökan riktad till yngre människor.