Liity nyt ja hyödynnä mahtavat edut!

8.1.2020

Asiakasomistajuus on säästöä omassa arjessasi. Pysyvästi edullisten hintojen lisäksi ostoistasi palautuu rahaa, jota voit käyttää niin kuin haluat. Säästä vaikka kohti jotakin mukavaa ja palkitsevaa tavoitetta, jota et muuten välttämättä toteuttaisi. 900 euron kuukausiostoilla tilillesi palautuu joka kuukausi jopa 45 euroa – rahana.

Eepeen mahtavat liittymisedut S-mobiilissa:

• Kaksi ABC-noutopöytää yhden hinnalla, noutopöytämenut
• Paras pesu veloituksetta ABC-CarWashissa (Hyllykallio, Kauhajoki, Teuva)
• Kaksi hotelliaamiaista yhden hinnalla Seinäjoen Sokos Hotellissa
• Kaksi Fafa’s pitaa yhden hinnalla Seinäjoen Fafa’sissa
• Kaksi buffaruokailua yhden hinnalla Seinäjoen Prisman PizzaBuffassa
• Menu -15 % Talriikissa Seinäjoella
• Seinäjoen Prismassa Hyllykalliolla:
– 15% yhdestä pukeutumisen tuotteesta tai jalkineparista
– 15 % yhdestä sport-osaston tuotteesta
– 15 % kampaamotuotteesta Prisman Parturi-Kampaamossa
– 15 % yhdestä tuotteesta Seinäjoen Emotionissa
• Auton huollosta -30 € S-Etuhuollossa Seinäjoella

Edut löydät S-mobiili -sovelluksesta muutaman päivän kuluttua liittymisesi jälkeen, kun pääosuuskauppasi on Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa (Eepee) ja jäsenyys on asiakasomistajatalouden pääjäsenyys. Uuden liittyjän etukupongit ovat voimassa Eepeen toimipaikoissa 4-6 kk liittymisestäsi. Edut voi lunastaa jokainen asiakasomistajatalouteesi kuuluva henkilö, joka on ladannut S-mobiilin ja kirjautunut siihen omilla tunnuksillaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa on yritys, jonka omistavat sen jäsenet eli omistajat. Eepeen osuusmaksu on 100,00 €. Osuusmaksun voi maksaa seuraavasti: 20,00 € liittyessä ja loppuosan (80,00 €) kahden vuoden kuluessa. Loppuosa on mahdollista kartuttaa ostoista kertyvällä Bonuksella. Asiakasomistajuudesta, Bonuksesta ja muista asiakasomistajaeduista saat lisätietoa Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan toimipaikoista, S-ryhmän asiakasomistaja-palvelusta puh. 010 76 5858 ma–pe 8–20 (0,084 €/min).