ABC – ABC:n à la carte uudistui

26.5.2021

ABC:n à la carte –lista uudistui ja valikoima täydentyi nopeilla ja kekseliäillä annoksilla, jotka vievät kielen mennessään ja vastaavat kysyntään.

 

ABC:n à la carte –lista on uudistunut ja monipuolinen kesämenu maistuu paremmalta kuin koskaan. Saatavilla on entistä enemmän vaihtoehtoja myös vegaani- tai kasvisruokavaliota noudattaville. Tutut klassikot löytyvät edelleen listalta, mutta joukkoon tuotiin täysin uusia annoksia sekä tuotekategorioita. Konstailemattomat Pitaskut ja Ronskikset täydentävät KEBABC!:n viitoittamaa tietä kekseliäästä nopeasta ruoasta. Listauudistuksen tavoitteena on kasvattaa à la carte -valikoimaa ja vastata paremmin nopean syömisen kasvavaan kysyntään.

Nopeaa ruokaa mausta tinkimättä

Pitasku eli täytetty pitaleipä on tilattavissa viidellä eri täytevaihtoehdolla: kebab, nyhtöpossu, vuolukana, lohi ja härkäpapusuikale. Pääraaka-aineen lisäksi Pitaskussa on täytteenä raikkaita kasviksia ja herkullinen kastike. Useilla täytevaihtoehdoilla halutaan varmistaa, että jokaiselle löytyy mieluisa vaihtoehto. Pitaskut ovat saatavilla ateriana sisältäen rajattomasti hanajuomaa, sekä pelkkänä Pitaskuna.

Perunapohjaiset Ronskikset tarjoillaan valurautapannulla ja valittavissa on kolme eri täytevaihtoehtoa: nyhtöpossu, vuolukana ja härkäpapusuikale. Annos viimeistellään tomaatti-paprikasalsalla, cheddarjuustokastikeella sekä ripauksella kevätsipulia ja chiliä. Pitasku-annoksen tapaan myös Ronskikset-annokseen sisältyy rajattomasti hanajuomaa.

Perheen pienimmille reissaajille löytyy runsas valikoima vaihtoehtoja Apsi Apinan lasten menulta. Annoksiin kuuluu salaatti- ja leipäpöytä, juomina vesi, maito tai mehu sekä jälkiruoaksi jäätelöpuikko tai mehujää.

 

Tilaa ennakkoon ABC-mobiililla

Helpoin tie herkkujen äärelle käy ABC-mobiilin kautta, jossa voit tutustua kunkin ABC-liikennemyymälän ruokavalikoimaan jo tien päältä ja tehdä tilauksen jo matkalla. Saapuessasi liikennemyymälään voit joko ilmoittaa sovelluksella pöytänumerosi tai noutaa herkut mukaan. Ennakkoon tilaamalla vältät jonot ja ajat aina valmiiseen pöytään.