KOKKIHAKU


Ravintolamme hakevat tiimeihinsä vahvistukseksi työtään rakastavia kokkeja.

Haemme kokkeja Eepeen ravintoloihin Seinäjoelle!

Etsimme sinua, jolle tärkeitä asioita työssä ovat elämysten tuottaminen asiakkaillemme, vuorovaikutteisuus ja intohimo tekemiseen.

Meillä olet osana työyhteisöä, jossa onnistumiset tehdään yhdessä tiimin kanssa. Hommat hoidetaan positiivinen pilke silmäkulmassa, mutta tarvittavat asiat otetaan vakavasti. Tie asiakkaan sydämeen syntyy hyvien makujen ja innostuneen fiiliksen kautta.

Mitä toivomme sinulta?

Sinulle tärkeitä asioita työssä ovat rakkaus ruokaan ja intohimo tekemiseen. Ymmärrät makujen merkityksen – jokaisen annoksen pitää saada asiakkaan silmät loistamaan. Kokin ammattitaito ja kokemus katsotaan eduksi, mutta asenne ja halu kehittää omaa osaamistaan ratkaisee. Työ on yhdistettävissä myös alan opintoihin.

Mitä tarjoamme sinulle?

Meillä on avoinna sekä vakituisia että määräaikaisia työsuhteita, myös viikonlopputyöntekijöille on tarvetta. Sopimustunnit noin 60-90/h 3 viikkoa ja aloitus sopimuksen mukaan. Tarjoamme tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattitaitoasi osana tiimiämme. Mahdollisuuden oppia, kehittyä ja laajentaa osaamistasi, lupaamme sinulle käytännönläheisen perehdytyksen.

 

Kuulisimme sinusta mielellään pian, teemme valintoja jo hakuaikana. Haku on avoinna 1.5.2022 saakka.

Lisätietoja:

Rosso, Fafa’s – Johanna Mäkinen
Sokos Hotel Lakeus, Matador, Ulpu Ruokapirssi – Ossi Kallio
Talriikki – Tiina Laurila
Amarillo – Sanna Ojala
Prisma Ravintolamaailma – Vesa Yli-Mäenpää


Työntekijämme viihtyvät ja kasvavat meillä. S-ryhmän ja Eepeen sisällä on paljon työtarinoita siitä, että isosta talosta on löytynyt mieluisia urapolkuja motivoituneille tekijöillemme. Tarjoamme sinulle ammatillisen kasvun mahdollisuudet sekä erilaisia koulutusmahdollisuuksia. Tarjoamme myös Eepeen ja S-ryhmän erinomaiset henkilöstöedut, jotka ovat käytössä koko kotitaloudellasi tietyin edellytyksin. Katso ostoeduistamme täältä: s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan