Kesätyöhaku 2022

Tule Eepeelle kesätöihin! Huolehdimme työntekijöistämme ja annamme mahdollisuuden kehittyä työssä ja oppia uutta.

Kesätyöhaku on päättynyt 13.3.2022

Haemme KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ toimipaikkoihimme ASIAKASPALVELUTEHTÄVIIN.

Tarjoamme mm. myyjän, liikennemyymälätyöntekijän, ABC-kokin, ravintolakokin, tarjoilijan, vastaanottovirkailijan, kerroshoitajan ja parturi-kampaajan kesälomasijaisuuksia ja työharjoittelua. Olethan vähintään 18-vuotias. Huomioimme myös nuorempien, vähintään 15-vuotiaiden hakemukset työtehtäviin, jotka soveltuvat nuorille työntekijöille.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja kesähausta, työtehtävistä ja haun etenemisestä voit kysyä toimipaikasta, mihin hait. Tiedotamme haun etenemisestä sähköpostitse.
HUOM! Kuulisimme sinusta mielellään pian. Aloitamme hakemusten käsittelyn pikimmiten ja saatamme tehdä valintoja jo hakuaikana 17.12.2021–13.3.2022.

Eepeellä töissä

Kesätöihin Eepeelle?

Kesätyöpaikkoja löytyy esimerkiksi S-marketeista, Saleista ja Prismasta, ABC-liikennemyymälöistä sekä ravintoloista ja hotelleista. Huomioithan, että kesätöiden ikärajoissa on eroja, jotka on kerrottu tarkemmin tehtävänkuvauksessa.

S-ryhmä on Vastuullisen kesäduunin yhteistyökumppanina myös vuonna 2022. Työnantaja sitoutuu muun muassa suunnittelemaan ja toteuttamaan hyvin perehdytyksen, jonka avulla nuori pääsee nopeasti kiinni työtehtäviin, oppii ja kehittyy. Opas kesätyönhakijalle >>

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme mielekkäitä ja vaihtelevia työtehtäviä asiakaspalvelussa ja näin mahdollisuuden kerryttää tärkeää työkokemusta. Meillä on paljon innostavia työpaikkoja, missä työskentelyolosuhteet ovat toimivat ja nykyaikaiset. Saat tiimiltäsi käytännönläheisen perehdytyksen. Ja Bonuksena kaiken päälle tarjoamme erinomaiset henkilökuntaedut. Eikä tässä kaikki, Eepeen/S-ryhmän henkilökuntaedut ovat käytössä koko kotitaloudellasi työsuhteesi ajan, tietyin edellytyksin. Lue henkilökuntaeduista tästä >>

Mitä odotamme?

Odotamme asiakaspalvelujoiltamme intoa ja aitoa halua toimia asiakaspalvelutehtävissä. Työskentely eri asiakaspalvelutehtävissämme onnistuu parhaiten, kun olet innokas oppimaan uusia asioita, olet oma-aloitteinen ja kiinnostunut tiimityöstä. Toimipaikan aukioloaika määrittelee työvuoromme, joten toivomme, että pystyt työskentelemään eri työvuoroissa.

Henkilöstöedut

Meillä on Suomen monipuolisimmat henkilöstöedut. Henkilöstömme saa S-ryhmän yli 1800 toimipaikasta bonuksen lisäksi ostoetua osuuskaupasta ja tuotteesta riippuen 3–25 prosenttia. Lue lisää henkilöstöeduista >>

Opiskeletko ammattiin?

Tule meille kesäoppisopimuksella! Kysy lisää oppilaitoksestasi.