RautaPrisman kalustemyynti

Keittiökalusteet Seinäjoen RautaPrismasta

Uusi keittiö suunnitelmissa?

Suunnitellaan yhdessä yksilöllinen ja toimiva kokoinaisuus kalustetarpeisiinne. Aloita remontti ottamalla keittiöstäsi tarkat mitat. Voit varata veloituksettoman suunnitteluajan ja laadimme 3D-suunnitelman ilmaiseksi. Saat lisäksi ammattilaisen vinkkejä ja ideoita. Teemme tarvittaessa ilmaisen suunnittelu- tai mittauskäynnin.

Keittiökalusteiden lisäksi Rautaprismasta omien mittojen mukaan myös komerot, kodinhoitohuoneet ja kosteiden tilojen kalusteet.  Saat kaikki kodin kiintokalusteet tai myös pelkät ovet, tasot ja vetimet sekä toiminnallisuutta lisääviä mekanismeja ja uusia säilytysratkaisuja. Kalusteostoista saat S-Etukortilla Bonusta!

Mellanon inspiroivista esitteistä löydät vaihtoehtoja ovista, tasoista, välitiloista, vetimistä, sävykartan yms. Tutustu esitteisiin >>

 

Keittiökalusteet | Muut kodin kiintokalusteet | Liukuovikaapistot

Meillä on myymälässä esillä eri tyyliin sopivia mallikeittiöitä ja myös kodinhoitohuoneen ja wc:n kalusteita.

Prisman korkealaatuiset kiintokalusteet valmistetaan Suomessa ja niillä on Avainlippu-tunnus. Yhteistyökumppaneina käytämme kotimaisia yrityksiä mm. Mellano.fi

Yhteistyöasentajamme kautta meiltä kalusteet myös asennettuna "avaimet käteen" -periaatteella (asennuksesta ei saa Bonusta).

 

 

Elina Saunamäki
Rautaprisma Seinäjoki kalustemyynti
kalustemyynti.prismaseinajoki@sok.fi
puh. 010 76 46085 (0,0835€/puhelu + 0,1209€/min)

Kalustemyyjä Elina Saunamäki